HAPPY ME, ERM

| On
9:32:00 PM


well hello there!
my school mid-year exam is finally over. 21 papers down pheww. tup tup post pasal exam lagi kan? haha
harini 1 paper je, Quran Sunnah. boleh tahan susah la jgk sbb tak study semalam hmm *jgn ikut tabiat ini*

mau tak study, tusyen fizik dgn abah dari 8:30-10:30 pm mmg lepas tusyen terus dilamun mimpi la
bangun pagi terasa menyesal tak baca apa pun. nak menagis pun ada haihh
entah betul ke tidak jawapan-jawapan yg telah aku beri kpd 21 papers itu. ceh tawakkal je la kan?

esok Jumaat. aku pun tak tahu la esok last sekolah ke, Isnin next week last sekolah for semesta 1 ni. yang pastinya Selasa tu memang confirm start cuti sbb Israk Mikraj. mohon sangat pengetua bagi cuti Isnin next week. Sukma Perlis kan dah nak start..hahaha bagi je la sekolah sekolah kat Perlis ni cuti

actually cuti ni aku dgn kengkawan aku plan nak gi rumah Pipah kat Melaka. first time siot nak gi Melaka ni. aku rasa macam tak pernah jejak Melaka tp mana tau  time kekecik muda comel dulu pernah jejak Melaka tp parents aku tak dicerita ke...lol  -___-

aku sangatla mengharap parents aku bagi keizinan utk anakanda dia ni nak pergi holiday kat rumah kengkawan jejauh lagi sekali. lagipun Pipah ni mmg asal Melaka, dan ada rumah sendiri dan kampung kat sana. jadi aku parents aku tak perlu la nak risau sangat kan?

kalau jadi prgi Melaka la kan...nanti Pipah bwk kitorang gi jalan-jalan...uuuu bestnyaaaa tak zzzaabarr hmm
lagi best kalau dpt jumpa Aizat #MB4 dgn Shyyra kahkah //lempang kang//
i pray hard and i hope my parents will allow me with no kerisauan. dah 2-3 hari berdebar debar je jantung pikir bab holiday di ishh

satu lagi benda yang paling aku happy is....my Overdose album and EXO First Box dah sampai! yeheettt. now tengah tunggu INFINITE - Season 2 album hikshiks -,-

Be First to Post Comment !
Post a Comment