FIRST POST IN 2017

| On
9:17:00 AM
Assalamualaikum and Hello everyone!
haha korang mesti pelik kan kenapa aku tetiba muncul kembali?
sebabnya adalah aku kena buat sesuatu dengan blog aku ni. nanti aku bagitau dengan lebih details kenapa.

aku rasa blog aku ni dah berdebu, kotor sangat sebab lama sangat tak buka. even blog ni warnanya putih, still aku dapat nampak kekotoran yang telah mecacatkan blog aku. banyak widget kat blog aku ni nak kena tukar dah sebab tak function. tengoklah button follow kat sidebar pun dah hilang dengan sendirinya. last aku buka blog and update post was on August 14th 2016. 7 bulan yang lalu. dan harini aku decide untuk log in balik and haruslah update a post kan memandangkan aku takde post apa-apa tahun ni.

gambar sekadar hiasan. lol

actually aku ada final exam next week starting esok. hahaha and yea i know i should study at this moment (huhu). tak sangka dah nak habis semester 2 ni. pastu cuti sem selama 6 bulan pulak tu. kenapa lama? sebabnya UiTM "revamping". diorang sedang buat perubahan kemasukan pelajar. yang tu je lah yang aku tahu. tak berani nak explain banyak takut salah. dah diorang bagi cuti lama so kita enjoy je la kan. aku tak sabar nak enjoy cuti ni sebab hujung-hujung sem ni aku banyak sangat mennagis angkara perangai-perangai group members masa buat group assignments. selama ni aku boleh sabar tapi kali ni boleh dikatakan melampau sangat itu yang boleh jatuh air mata aku. harap next sem diorang tak buat lagi perkara macam ni, even aku takdaklah bagus sangat but atleast i learnt from my mistake that i have done during semester one.

whatever it is, korang doakan aku dapat jawab exam dengan tenang okay? aku ada tiga paper ja. 27/3 - ELC151, 28/3 - CTU151 and 2/4 - COM153. budak new media memang sikit je paper nya sbb markah banyak dinilai from our project. oh ya, aku tak cerita lagi kan pasal course aku ni? hm nantilah time cuti sem ni ke bila-bila free aku ceritakan kat blog ni.

by the way, kelmarin kan Zalora ada approach aku untuk buat collaboration with them which means i need to do or post what they want me to do. so nantikan post aku yang seterusnya! stay tuned orang kata!

i think i have to stop here. tak boleh lama-lama, nanti tak study hehe. adios!


rasa macam boring and plain je kan blog ni. should i change the design? say yes please so that aku lebih rajin nak edit template blog aku ni balik :)
Be First to Post Comment !
Post a Comment