Thanx banyak-banyak..

| On
2:29:00 AM

Bonjour! ish, speaking france pulak dah!
hehheheh..ala, kite nie kan kna blajar banyak bahasa~
ye ke?
tah, ye kod. ngee~!

huh' wut ever la..berbalik kepada tajuk entri kta... (cewah, ayat x bley blah)
hrmm~ "Thanx banyak-banyak"? amni nak berterima kasih kat siapa ni?

hah! kalau korang nak tahu, amni nk ucap THANX bbbbbebanyak..(sampai berbuih mulut)..
kepada 3 customer amni yg baik nie.

customer? perghh! ayat skema abess! =P

hahahhah, x de lah, bkn customer, bkn pelanggan.. tapi..FRIENDS.
hrmm~ u know wut is friends? kalo x phm bhsa english..meh sini amni translate kn kpd bhsa melayu..
FRIENDS means kawan/rakan/sahabat.. ha! byk btul maksudnya..

hadoi! lari topic lagi..x pe2 kli ni kta serious..
ok, 3 kawan? sapa tu amni?
hahahhaha..kawan amni 3 orang tu nama dia Dalilah, Tasnim n Saidah..

amni ucap thanx kat diorang sbb diorang sanggup beratur panjang utk meminta amni edit blog diorang
(cewah ayt, x leh blah) ngeh3..

smnjak amni bljr meng-edit blog drpd tutorial blog orang lain (jgn marah naa), amni rasa macam nak tolong orang edit blog diorang supaya lebih kemas..tp, klau blog orang yg amni edit tu masih x kemas, itu hal tuan tanah r..

eh amni, mcm mana kaw edit blog diorang? kaw amik mane e-mel n password?
(ek eley mamat nie, byk tnya la plak)

hehhehe, e-mel n password diorang bagi r, tp, dun't worry..e-mel n pass. korang amni rahsiakn..amni x gitau sesapai aih!! maka, jgn risau! x de maknenye amni nk sebar2kan kt orang len..
hehhehe

ok, sebelum amni mengakhiri entri kli ini, korang leyh la jenguk kawan2 amni ni...

1. Dalilah  2. Tasnim  3. Saidah
*klu jenguk tu, jgn lupa follow diorang keyh!

ok, sebelum amni mengundur diri, amni nk gitau sesuatu kat korang,
yang pertama, entri kali bkn bermaksud amni nk menunjukkan kehebatan amni.. huh' TIDAK SAMA SKALI
kedua, amni bkn nak menyombong atau perasan yg blog amni nie cute or whatelse..
and lastly.. amni buat entri ni bkn sebab nk kata, blog korang tu horror, dan harus d'edit oleh amni...ini pun TIDAK SAMA SEKALI..

ok la,  smpai bertemu lagi! Harap korang fahami... Bye! Spread love..





Be First to Post Comment !
Post a Comment