2nd GiveAway by LyssaSecret

| On
5:53:00 PM

Assalamualaikum n Salam sejahtera bloggers sekalian!
apa khabar korang? sehat tak? 
hhehe, kalu tak sehat cepat-2 la moh ke klinik..

ouh yea! macam mna raya korang tahun nie? best tak? Amni besa-besa ja..

ok la, kita back to the topic, melalut la pulak tadi.. sorry! 

kalau korang nak tahu, balik skolah td dlm pukul 3, trus Amni bkk blog.. then, Amni pun terus jenjalan kat blog kak LyssaSecret.. tengok, tengok... k. Lyssa ada buad 2ndGive Away!

apalagi, hati ini tergerak-2 nk sertai GA nih.. untuk pengetahuan korang, inilah kali PERTAMA Amni  
join GA, tak pernah pernah lagi tau! 

ok, jum kita usya skit apa GA apa yg k. Lyssa buad nih;

*comey tak gambar tu? comey kan? sumpah! Amni suka gila..

ok, contest ni sempena lahirnya akak kita sorang nie yg bernama k.Lyssa Faizureen
so, to akak > Selamat Hari Lahir ya!

hrmm, kalau korang nk join jugak.. ni syarat-syaratnya:
1. Follow blog k. Lyssa (kalau tak nak pun tak pe, tak paksa) 
2. Buat satu entry bertajuk: "2nd GiveAway by LyssaSecret". 
3. Tempek banner di atas dalam entry tersebut. 
4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry Ini. *dekat blog k.Lyssa  
5. Tag kepada 3 orang Rakan Blogger anda.

now, Amni tagkan kepada 3 orang budak nieh;

Dalilah
Kekyon KB
Qis Batrisyia

ok, sampai d'sini sahaja special entry untuk kali ini, Bye ..Spread Love! 
Be First to Post Comment !
Post a Comment