Mintak Maaf Zahir Dan Batin..

| On
9:08:00 PM

apa khabar sume? sihat tak korang? 
Amni ok je..tp, badan rasa lesu skit lepas amik Suntikan HPV Dos ke-3..

errmm, Amni nak mintak maaf banyak2 kat korang sebab tak dapat berblog walking kat blog korang secepat mungkin, coz ramai sgt..

untuk pengetahuan korang, haritu Perlis banjir.. x la besar sangat..tp, kabel kat jalan nk pegi ke rumah Amni tenggelam air banjir tu la.. Itu sebab la tak bleh bkk Internet lebih kurang 2-3 minggu kot rasanya...

ouh yea, Amni nak bagitau ni.. klu ada antara bloggers kat sini yg ada add Amni kat facebook, boleh tak korang bagitau nama FB korang semula ataupun link FB korang.. korang boleh bagitau Amni kat comment box Entri nie SAHAJA.. shoutbox tak boleh.. nnti fening pala Amni nieh.. boleh tak?

one more;
Amni nak ucapkan thanx banyak2 coz sudi walking2 kat blog Amni yg bersarang labah-labah nie..hehhehe..tu korang, jgn sedeyh, Amni akan follow and singgaj blog korang balik.. Dun't Worry yea! tadi petang pun Amni baru habis sesi petama blog walking.. so korang, tunggu kehadiran Amni keh? hehhehe

ok lah, stakat tu saja..  Spread Love =)
1 comment on "Mintak Maaf Zahir Dan Batin.."