All New Twitter.

| On
9:49:00 PM


for today Amni nak story pasal.....




yeah! Twitter. ermm, sapa kat sini ada Twitter? korang rasa Twitter best tak? bagi Amni best ow!
boleh retweet, mention dan macam2 lagi. tp, tak boleh chat la :)

so, sesiapa yg ada Twitter tu follow la Amni.

 

https://twitter.com/#!/AmniSengets

Amni sebenarnya nak letak widget button 'follow' Twitter Amni kat sidebar. tp, bila letak sidebar Amni jadi besar gedabak. sama pesar dgn post. haduh! sapa tau nak buat macam mana?

kalau ada yg tau, cepat2 bgtau Amni boleh? hehe.

so, korang jangan lupa follow ;) kalau nak Amni follow Twitter korang pon boleh, just bg Amni link Twitter korang. ok, itu je yg nk post. hehe

Bye, Spread Love



Be First to Post Comment !
Post a Comment