Snap Snap lagi..

| On
3:03:00 PM



lama kan Amni tak update blog. sorry la, sbb laptop kat rumah Amni sume hantar perhi upgrade. biasalah laptop kerajaan. so, kat rumah just tinggal notebook ja. Amni tak suka update blog guna notebook. tak best. dah le kecil, kadang2 lembap =="

disebabkan seminggu lebih laptop tak de kat rumah. jadi, seminggu lebih-lah Amni tak update blog.
sorry sangat2 kepada stalker2 Amni yang setiap hari visit blog Amni ni. *ada ke?.

HAHA. lantak la. kalu ade org visit, thanks a lot. kalu tade, it's ok :)

so, hari nie Amni nak share dgn korang beberapa picture gila-gila Amni.
org semua pakat dengar Motivasi Cara Belajar. yg kitorang ni dok snap sana sini.
sbb tu belajar tah kemana. HAHA. :P


 let's fly B1A4!!

 3 gadis comel ;) HAHA

 Let's fly evelibody!!

 Watch out you!

 smile. -____________-


amacam? cool tak kitorang? HAHA. kitorang mmg suka tangkap gambar. Boleh dikatakan "Gadis Lensa" la.
hehe. yg paling tak leh blah, org len semua dengar motivasi yg guru kaunseling sampaikan. kitorang, duduk seat last skali, then dok snap sana sini.

nie Aqilah punya pasalla bawak camera. kan dah penuh camera ag. hehe :)

tu ja yg Amni nak share dgn korang. sebenarnya tak tau nak tulis apa. tajuk post main hentam taram ja.
apapun, harap korang enjoy walking kat blog yg naif nie. ^______^


Spread Love,
   
Be First to Post Comment !
Post a Comment