Alhamdulillah...

| On
11:04:00 AM
السلام وعليكم ورحمة الله  
 apa khabar semua? Amni harap semuanya sihat-sihat belaka.
Lama betul update blog. sorry la, busy sangat-sangat dgn nota and homeworks. ala, biasa la tu. nama pun budak sekolah, mesti la homework tak putus-putus.

so for today, tajuk entry Amni ialah "Alhamdulillah". kenapa Amni sebut Alhamdulillah?
ha! sebab Alhamdulillah Amni dapat keputusan yg baik dalam Ujian 1 bulan Mac haritu :)

result korang mcm mana pula? Amni harap korang dpt flying colours :D
Amni sronok sgt sbb dapat keputusan yg baik mcm tu. peperiksaan sebelum-sebelum nie asyik dapat nombor banyak je. tp, Ujian 1 hari tu Amni dapat nombor sikit je. Alhamdulillah..

Amni amik 9 subjek. tp, Amni just dpt 6A 3B. tp, Alhamdulillah, target Amni tercapai :)
 Amni dok kelas 2nd kat skolah. Kelas 1st ramai jgk dpt 9A. *jeles dgn diorang.
kelas Amni paling tinggi pun kalu tak silap 6A je. tapi, nombor SATU dalam kelas, bukan Amni Wajihah ye!



so, itu saja kot. Amni pun tak tau nak tulis apa. kepala hotak nie dok pikir pasal homework yg bertimbun. baju sekolah pun tak bergosok lagi. hadoi! apapun, selamat bersekolah! 

Bye, Spread Love :D

 hye April! be nice to me like March.
Bye March, thanks for being nice to me :)



Be First to Post Comment !
Post a Comment