Hello Guys!

| On
11:27:00 PM


lama kan Amni tak update blog? hehe. sorry la sbb lama gila Amni tak update post baru. nie semua sbb Internet yg gila sewel. heh. Amni pun satu, kalau time Internet tu mood baik je, mulalah tak de idea nak type apa. haiyoow! 

tapi, InsyaAllah dalam minggu nie Amni banyak sikit kot update post untuk korang sbb minggu nie banyak gila Amni nak story dgn korang. ada cerita manis, pahit, masam, kelat semua ada. tak kesah la korang nak baca tak. sbb mulai sekarang Amni akan anggap blog 100% diari Amni. takde dah post pasal tutorial.

sebab Amni ada buat blog baru untuk tutorial and freebies je.  tapi, pasal blog tu pun satu hal. Amni rasa macam nak delete balik je sbb semua tutorial tu boleh memeningkan para blogger yg baru-baru nie. 
ye la, Amni bukak je account Blogger nie, terkejut jgk sbb dah berubah. perkataan 'Design' dah takde dah. Tukar dengan perkataan 'Layout'. 

Kompem new blogger bila ikut tutorial Amni tercari-cari d'mana letaknya perkataan 'Design' tu. ye dop?!
Kalau yg hidup dalam dunia blog nie sebelum dya bertukar design mesti paham kan?
skrg, tu lah masalahnya. 

kalau korang la kan, korang nak buat mcm mana dgn blog tutorial tu? 
Nak delete atau edit balik post tutorial tu?!


korang tolong la eh pikirkan untuk Amni. hehe. Amni rasa post nie dah meleret. kompem korang dah tak larat baca. haha. ok ok, Amni stop kat sini. Spread Love :D




Be First to Post Comment !
Post a Comment