KPOP Illuminators

| On
9:55:00 PM


yuhuuu!! hari nie cuti rite? Selamat Hari Pekerja Amni ucapkan. even Amni pelajar pun dapat cuti. hehe. ustzh Amni ckp kalu kamu bekerja kamu cutila. tak bekerja tak payah cuti. HAHA
amboi ustzh kami pun bekerja jgk. bekerja sbagai pelajar. wehheee~

okey. sudah sudah ckp pasal cuti. lgpun berapa jam ja lg nk habis cuti nie. 
back to the topic. KPOP Illuminator.
semalam Amni ada baca satu status nie from kwn Amni kat FB. dya ada ckp psl KPOP Illuminator nie. siap shre link from Youtube lagi. yg dia share tu pasal  
"B1A4 - Baby I'm Sorry Satanic Illuminati" 

 

dlm video nie Amni tgk Baro la yg Illuminati tu. yg lain Amni tak tau la. ish la, dah la dya handsome :D

lepastu Amni jmpa video Illuminati jgk. tp, nie pasal 
"BIGBANG - Fantastic Baby MV Satanic Illuminati"



dlm video nie pulak amni tgk G Dragon, T.O.P, Taeyang yg Illuminati. yg ahli lain tu tak brapa sure sgt. tp, Amni dgr smua ahli BIGBANG nie Illuminati. ntah betol ke tidak. Amni tak tau.

seterusnya, Amni jmpa video "EXO-K MAMA Satanic Illuminati" 
ha! lagu nie mmg syok bagi Amni. tp, MV dya Amni syak dah mmg ada kena mengena pasal Satanic nie.


video nie mmg byk gila diorang buat benda2 Satanic tu. katanya lirik..

Careless, Careless
Shoot Anonymous, Anonymous
Heartless, Mindless
No One Care About Me..

dlm video tu kata lirik tu pun ada kena mengena dgn Satanic tu. ntahla. 
Amni rasa korang PATUT tengok dan HARUS tau pasal artis-artis yg korang minat tu. 
korang kena tau dya tu Illuminator ke tidak. terutamanya artis Barat and Korea nie.

banyakla yg Amni tgk smalam. habis video Illuminati yg timbol sblh kanan di Youtube tu Amni tgk.
antaranya, pasal...

 "KPOP promotes homosexuality"

www.youtube.com/watch?v=tW-K1e0uO8Y&feature=relmfu

> video nie byk ckp pasal SHINee's Sherlock. 

"Satanic Illuminati KPOP Industry"

www.youtube.com/watch?v=Ww1_9J7oxX0&feature=relmfu

>video nie dya cerita pasal artis korea mana yg Illuminati. Antaranya, mcm Yoseob, G Dragon and so on. korang tengoklah sendiri.


korang jgn tgk yg Korea je artis Barat pun tgk jgk. ada je kat Youtube tu. Amni malas nk share banyak2. nnti berat post nie. hehe. Jangan lupa tengok tau!!
ok itu ja nak share malam nie. Spread Love :D






2 comments on "KPOP Illuminators"
  1. ala.. bnda ni mmg dah lama dah.. walaupun diaorang illuminators.. Kita hnya enjoy the music.. Tak payah la nak ikut yang buruk~ :3 betul x?? apa yang penting hnya niat.. niat kita nak dengar lagu.. bukan ikut diaorang ber'illuminiti'

    ReplyDelete
  2. Afeeqah..saya setuju...ni semua haters kpop rasanya yg buat..entahlah..tapi tukang buat video tu kristian..kristian ni mmg haramkan penganut dia masuk freemanson...tapi kalau masuk mcm apa ntah paderi tu ckp...mcm tu lah...kita Islam pun mmg takleh sembah Syaitan,rite? tapi adakah kita boleh percaya semua tu? Wallahualam..

    ReplyDelete