1st Mini Giveaway By Hajar-Official

| On
10:23:00 PM
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

 

Petang tadi Amni ada baca status Faqihah Husni pasal Giveaway nie. mula-mula tu mcm malas nak join, tp Amni pikir balik macam best je hadiah dia. so, lepas maghrib tadi Amni tergerak hati nak walking kat blog Faqihah sbb nak tgk balik Giveaway yang dya join tu. 

Baca-baca punya baca entri giveaway Kihah tu..aikk! tgk Kihah tag Amni utk join Giveaway nie. Amni mula la buat muka peliks. pastu dgn sepantas kilat ku berlari ke blog Amni dan check C.Box tu. hmm, mmg betulla budak nie tag Amni. tak pelah, mmg Amni nak join pun, korang pun kena la join! :D

Hadiahnya mmg awesome! antaranya ialah Necklace (1org), Earphone (1org), Shawl (4org) dan Topup (2org). Pemilihan pemenang berdasarkan TOP REFERRAL ke blog INI. Boleh letak kat sidebar ke, buat sticky post ke apa ke. So, Jomlah join sebelum 30/5/2012.

Ini bukti yg Amni dah buat mengikut syaratnya:

 
 

Yg pasal follow blog sponsor tu Amni nak follow tp, tak jmpa pun butang follow. InsyaAllah, Amni still up to date with their Fanpage!   Boleh kan? ;)

Hehe, so Amni memilih utk tag diorang;

dan anda pembaca entry ini :D

                                                                                                                                           Spread Love
Be First to Post Comment !
Post a Comment