Glow In The Dark :D

| On
5:39:00 PM
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

fuhh. akhirnya siap jgk update entry nie. dah dua hari Amni update. tp, masalah slow internet connection yg banggang =,= actually Majlis Pembukaan MSSM nie brlangsung pd  Isnin malam 21/5/2012 yg berlangsung di Stadium Utama Negeri, Kangar, Perlis. dah 2 hari kan? tp bru boleh update. huh. majlis nie mmg gempak gila. first dpt prgi majlis serba hebakk gini. yg lebih best sbb. masuk Malaysia Book Of Record teww. haha

sbnrnya yg masuk MBR tu sbb pemain kakkung and lampu lantern paling banyak  *kalu tak silap. 10,000 org tu yg main. hebakk ah mereka. tp, yg  kurengnya,  bunyi kakkung tenggelam dgn muzik-muzik yg kuat nk mampus. rasa mcm nk tercabut jantung. dah la aku dok kat speaker. haish =,=

ok, lah aku nie asyik ckp kakkung kakkung kakkung. korang tau ka apa itu kakkung? bukan kangkung naa...

 
nie la dia rupa kakkung.
kakkung nie yg specialnya dia ada lampu. asalnya tak da lampu. tapi mereka bubuh lampu pada kakkung tu. sbb tu nmpk cantik.
oklah, asyik menaip je. mari kita tgk gmbr. sori la kalu gmbr nie tak jelas. even, pkai camera besar pun Amni nie bukan PRO sgt :)

 nie org panggil apa? tringin nak naik..

 Pasukan koir SMK Putra, SMK Abi & SMK Syed Hassan. terbaikk! 

Maskot MSSM :)

Jalur Gemilang!

para penonton..

geng menari..

tibalah masanya yg di tunggu-tunggu oleh para penonton. GLOW IN THE DARK. oyeah! xD



cantikkan?

media nie ganggu betul =,=


budak2 sekolah rendah yg telah berja menjayakan glow in the dark. kesian mereka kepenatan :)

gendang dri tong sampah hitam. yg brlampu tu, pemukul gendang tu. ohsemm kan?

fireworks!!

itu sahaja yg Amni boleh share. byk lagi gmbr. tp, tak boleh nak upload semua. sorii. kalu korang nak tengok Glow In The Dark tu lebih best lagi boleh search Youtube "Pembukaan MSSM 2012"

oklah. bye, Spread Love




Be First to Post Comment !
Post a Comment