Cute Baekhyun :)

| On
10:32:00 PM


hoho. malam nie Amni nak share dgn korang biased Amni yg ke berapa Amni tak tahu. HAHA. banyak gila biased. tak tau nak letak yg mana nombor satu :D

biased Amni yg nie nama dia BAEKHYUN from EXO-K.
Amni minat dya after Amni buat researsh kat Google. hehe. research pasal profile EXO-K. 
lepas tgk betul-betul yg mana cute + handsome. Amni amik la buat biased. hehe.

dalam EXO-K tu Amni minat dua orang Baekhyun dgn
EXO-M pun ada minat jgk. saya minat 

okey okey. skrg Amni nak cita pasal Baekhyun je hari nie. yg lain tu lain kali eh. hehe.

 

ini EXO-K Members :D


ini pulak BAEKHYUN. comel kan?


short biodata about Baekhyun:

Birth Name: Byun Baek Hyun
Stage Name: Baekhyun
Super Power (Badge): Light
Date of Birth: May 6, 1992
Position: Main Vocalist
Nationality: Korean
Height: 174 cm
Specialties: Hapkido, piano
Fun Facts: 
- he shares room with Chanyeol
- roommate Chanyeol said that Baekhyun yelps like a dog like 40 times before falling asleep
- he was immediately asked to join SM right in front of the gates (one of the SM representative was near his school and asked him does he want to join SM), and he officially joined SM in 2011


now, Amni nak share dgn korang gmbr Baekhyun yg comel dan buat Amni melt. ouh nooo :)




cute kan? ouh semestinya.. hehe.itu saja. Spread Love :D



Be First to Post Comment !
Post a Comment