Tempahan Blog

| On
5:21:00 PM
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

fuhh. akhirnya siap jugak edit blog mereka-mereka yg menempah. ada 3 blog full edited by meh. yg menempah tu smua schoolmate Amni. sorang best friend, dua orang lagi tu junior. haha

 

firstly, Amni edit blog KB nie. sbnrnya dya sruh tukar background and tukar lagu jep. tp, Amni rasa macam better Amni tukar smua sbb mmg huduh gilo. Amni tukar template washed denim then tukar habis kesemua.
ia memerlukan masa hanya 1 jam utk edit. sambil Amni edit blog dia, sambil tu jgk Amni tgk final Pinal FA. hik hik. so, follow la si gadis lensa nie @ http://dropthatbeatandlisten.blogspot.com


 second, Amni edit blog si Haziqah nie, junior saya. sbnrnya dya tempah dulu before KB, tp dah ada masalah nak bukak account blog so, proses edit lambat sikit. blog dya Amni edit 1jan 15 minit. lama kan? 15 minit tu sbb slow internet connection. kalau laju, sejam dah siap. haha. follow la blog dia @ http://aidahaziqah.blogspot.com . dia baru nak menjinak dlm dunia blogging nie.



lastly, Amni edit blog junior Amni jgk, nama dia Yan. si Yan nie pulak sbnrnya tempah dulu sblm Haziqah. tp, dah lambat bagi emel and password mcm mana nak edit kan? tapi, Alhamdulillah hari nie dya bg emel and password, hari nie jgk Amni siap edit blog dya. hope she like it! oh yea, do follow her @ http://nurizyanadhlin.blogspot.com she's new in blogging :)

korang! okey tak Amni edit blog diorang? setiap tempahan Amni amik RM10 satu blog. Amni jenis edit blog org simple je except kalau org tu nak yg lain sikit. Amni akan terima tempahan tu kalau dia mampu bayar, internet connection rumah Amni ok, Amni tak busy baru Amni terima kalau tak Amni tak buad.

even Amni busy pon, Amni akan edit jgk blog tu tp, tunggu masa yg sesuai seperti weekend or school holidays :)



oklah. Spread Love


thanks for my 500th followers :D




10 comments on "Tempahan Blog"