Freebies: Header KPOP (L.Joe)

| On
2:11:00 PM


bersua lagi kita. kali nie Amni nak bagi kat korang freebies KPOP pulak. entry sebelum nie Amni bg freebies "Beautiful Target" kan? kpd sesiapa yg nk tgk header tu bolah la terjun ke SINI .

so, kali nie sapa la plak retis KPOP yg nk d'buat header. HAHA. mesti korang dah tau kan? tgk post title pun dah tau. header L.Joe nie Amni buat simple jer. to, ada bnyak colour. Amni buat simple je sbb 1 takde idea. ke2, Amni malas nak donlod font. font yg Amni donlod sblm nie habis hilang sbb mak Amni pergi format lappy hari tu. hrmm..

so, bg sesiapa yg tak de header or yg nak change header bolehla amik. Jangan lupa bgtau Amni korang amik yg mana. Header nie sizenya 760 x 176

nie la headernya..................





http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/breakingheartred.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/breakingheartpurple.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/breakingheartpink.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/breakingheartorange.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/breakingheartkoko.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/breakingheartgrey.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/breakingheartgreen.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/breakingheartblue.png



hrm... simple je kan? hope korang suka la. hehe. itu saja. Bye, Spread Love.




Be First to Post Comment !
Post a Comment