Happy 14th Birthday!

| On
9:19:00 PM

Alhamdulillah..dah 14 tahun Amni hidup dalam dunia yg indah ini.
Terima kasih kepada ibu bapa Amni yg tidak pernah kenal penat lelah sepanjang membesarkan Amni yg nakal ni. hehe. I Love You Umi and Abah :)


yg paling Amni gumbira hari nie ialah, abah and umi tak lupa birthday Amni. siap wish pepagi buta lagi. umi yg skrg ada kat Kelantan pun call and wish Amni walaupun berada di perantauan.


disebabkan birthday Amni selalu jatuh pada cuti persekolahan, selalunya sambut dekat kampaung sekali dgn cousin yg lahir pd 14/3. tp, this year Amni tak balik kmpung sbb ada hal sikit. tu yg tak best :(


selalunya time birthday dapat kiss from tok ma, tok wan, tok mek, abah dgn umi. tp, this year Amni just dpt kiss drpd ayah Amni ja. hrmm.. tak pelah. nak buat mcm mana kan?


selalunya waktu birthday, mesti org akan tnya apa present from parents Amni. Amni selalunya tak minta apa-apapun kat diorang. ciuman kasih sayang pun dah cukup bg Amni. adik-beradik Amni ramai. nnti kalu parents Amni bg hadiah. yg lain pun nak. so, baik tak payah mintak :)


jamuan birthday pun Amni tak prnh minta. tp, nk buat mcm mana. parents Amni yg nak bawa Amni prgi
KFC la, Pizza Hut la. tu pun adik-adik Amni angkat muncung. ah! biarlah diorang tu. HAHA. kek pun Amni tak pernah minta. ye la, Amni nie dah besar. maybe, tak perlu kot potong2 kek, tiup-tiup lilin  nie? hehe.


ouh ya! To all my friends that wish me at Facebook, Twitter, Handphone. THANK YOU SO MUCH!!
I Love You All For A Thousand Years ^____________^


To Amni Wajihah;
Happy 14th birthday. May Allah bless you. May your dreams come true. Success and Happy always! Have a blast! Semoga Amni menjadi insan yg solehah. Aminn :)


tidak d'lupakan juga kpd sesiapa yg birthday dya sama dgn Amni, Happy Birthday Amni ucapkan.
ceria and happy selalu like meh!





ouh ya! sorry sbb tak de cake untuk korang. hehe. nnti Amni bg freebies header untuk korang, yea? jgn majuk-majuk dah. lagipun dh lama Amni tak bg freebies utk korang :)


Bye, Spread Love.


header change! ada Myungsoo tuh. HAHA



2 comments on "Happy 14th Birthday!"