L.Kim Worldwide Trend.

| On
5:33:00 PM


Hari nie dah 4 hari kita bercuti. Korang bercuti kat mana? Amni tak pergi kat mana-mana pun. Just round bandar Kangar je. HAHA. Umi and 4 org adik Amni balik Kelantan. tinggal abah, Amni and 2 org adik Amni je kat rumah. huh, boh-san meh! tak tau nak buat apa. Novel pun dah habis baca. -_________-

ok, back to the topic. melalut byk sgt dah. biasala, boh-san. 
ouh ya! seperti yg korang tau. hari nie birthday abang kacak Amni tau! kalau nak tau siapa, terjun kat SINI

ha! comel kan? HEHE. semalam pukul 11 malam Malaysia @ pukul 12 malam di Korea, 
semua Inspirit and eLements buat worldwide trends #HappyLKimDay kat Twitter.

mmg best gila! timeline twitter Amni tak putus-putus ucapan birthday untuk abang kacak Amni. 
Amni pun ada buat ucapan untuk dia. Amni siap get ready lagi depan lappy pukul 11 semata-mata nak wish birthday dia.

yang abah Amni sruh tidur dah. Tp, Amni buat dunno ja. HAHA. kali ke3 abah Amni sruh tidur, Amni cakap 
"kejap la abah. nak wish birthday kat abang kacak nie!" 
 pastu abah Amni pun ckp:
 "mana abang kacaknye, meh nk tgk sikit" 
Amni pun tunjukla...then abah Amni cakap:
"teww.. boleh tahan. wish kejap je. satgi tidur!"

hew, yela yela. HAHA. yeay! abah Amni berkenan teww. ^______^

lepas 10 minit daripada pukul 11 malam., #HappyLKimDay pun dah jadi wolrdwide trend. yeay! tak sangka pulak ramai fans abang kacak tu. yg paling best kat Malaysia pun jd trend malam tu.

 



trend #flyhighELI (U-Kiss) pun ada. tp, kat KL je lah. 
apa-apa pun Happy Birthday abang kacak! 


so, itu sahaja coretan merapu Amni. Bye, Spread Love :)



Be First to Post Comment !
Post a Comment