Exam and Holiday

| On
4:17:00 PM


seriously, lama gila Amni tak update blog. lamaaaaaaaaaaaaa sgt. 2 minggu yg lepas, computer-computer yg menetap kat rumah Amni semua ayah Amni rampas. First, sebab tak nak bagi kitorang main. Second sbb minggu lepas exam. warghh! mmg tension. Korang bayangkan la, 2 minggu tu mengadap buku je. 

Tp, Amni ada juga kadang2 curi bkk FB guna tepon umi. Tu pun terkantoi. HAHA.
eh wait! Amni rasa skrg nie mcm Amni tgh melalut sorang2. Tah pape betul. -_________-

ouh ye, macam mana dgn exam week korang? Boleh jawab ke semua soalan2 yg cikgu bagi tu?
Amni, Alhamdulillah boleh jwb kesema soalan2 tu. tapi soalan MATHEMATICS ja ada tinggal 1 soalan.
payah kot. tak suka math! siapa kat sini kipas-susah-mati Mathematics? mesti korang pandaipandai kan? HEHE. ^_________^

hrmm... walaupun Amni study lepaklepak. tp, Amni harap Amni dapat result yg gempak. Flying Colours semua. InsyaAllah. Doakan lah untuk Amni. Semoga kita berjaya d'dunia dan d'akhirat. Amin~

exam skola Amni habis kelmarin. Hari nie, skolah adala buat "Talk Show" pasal Syiah. best! 
banyak yg Amni dpt drpd Talk Show yg d'sampaikan oleh ustaz-ustaz kat skolah Amni. 

ouh ye, esk cuti kan? yeay! sronoksronok. boleh la Amni nk qada' tidur. main Internet puaspuas, baca novel puaspuas. whoa! nie yg syok nie! *buat teruja boleh .___.

btw, 13.03.2012 nie birthday husband aq yg handsome lg comel tu. 

Tumblr_m096v4dtym1qb53xjo1_r1_500_large

ooohh, tidak dinafikan lg. Beliau sgt handsome :)

Tumblr_lymudah30i1rorp0no1_500_large

Hubby yg sentiasa comel. hehe -_________-

so korang, don't forget to wish him. Yg paling Amni sengih smpai ke telinga ialah. bufday dya hampir dgn bufday Amni 15.03 ^_^v

itu saja coretan Amni kali ini. Semoga bersua lagi d'lain entry. peace yaw!



2 comments on "Exam and Holiday"
  1. nice entry..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete