Segmen: I Adore My Bias by Amni and Dalilah

| On
9:12:00 AM


Assalamualaikum earthlings!




Bismillahhirrahmanirrahim..dengan ini saya merasmikan segmen pertama kitorang iaitu "I Adore My Bias". Segmen ni aku buat sekali dengan sahabat aku, si Dalilah Azmi. Segmen ni kitorang buat untuk kpopers. Kitorang harap korang tertarik dan JOIN segmen yang kitorang buat ni  


Syarat-syarat Penyertaan:

1. Warganegara Malaysia
2. Follow blog Amni dan Dalilah
3. LIKE Fan Page AmniWjhh

Cara-cara menyertai segmen:

1 Buat satu post tentang "Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah"
2. Letak banner di atas dia dalam post tersebut dan linkkan ke post ini.
3. Jawab semua soalan yang diberikan
4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni *di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan.
5. Tinggalkan link entry anda di blog Amni, jika anda join segmen ini dari blog dia. 
Manakala tinggalkan link entry anda di blog Dalilah jika anda join segmen ini dari blog dia.
6. Tag 3 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu.
7. Tarikh tutup: Sebelum sesi persekolahan tahun 2013 bermula.

Soalan-soalannya ialah:

1. Bila korang mula minat KPOP?
2. Bias korang yang pertama korang minat siapa?
3. Korang ada berapa bias?
4. Top 3 bias korang siapa? 
5. Kenapa korang minat dia?
6. Macam mana boleh minat dia?
7. Gambar bias korang yang PALING korang suka?
8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?
9. Apa yang special pasal bias korang tu?
10. Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?
11. Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.
12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang? 
13. Album KPOP apa yang korang ada sekarang?
14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?
15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?


itu sahaja soalannya. Dah baca soalan tu boleh la mula join dan jawab 

SENARAI KPOPERS YANG JOIN SEGMEN INI.


Spread Love 
Be First to Post Comment !
Post a Comment