Apabila aku kebosanan, dan lihatlah hasilnya..^_^

| On
10:46:00 PM

hrmm, korang bosan tak? Amni bosan giler kot. sampai tak tau nk buat apa.. homework pon dh habis (kot) .. ^_^.. ceh, Amni ni kata ja tak tau nak buat apa padahal td tangan nie rasa gatal pulak nk buad doodle. ala, gna photoscape ja.. tak pndai pun gna photoshop... 


hahhaha, mesti korang pelikkan.. "Buat Doodle gna Photoscape" boleh ke?

alahai, boleh la sebenarnya~ tp, doodle korang tu tak la secomel doodle yg d'buat di photoshop.. 
  
Doodle nie, Amni bg nama "Doodle Geometry" nk tau sbb apa?

sbb.... Amni just gna shape2 ja nk buat doodle tu.. dan inilah hasilnya,,,
korang nk tengok ke? alahai, segan la plak nk tunjuk...

tp, before that, tutup mata dulu tau.. jeng jeng jeng 
*cesh, mcm la cntik sgt doodle tu smpai nk sruh tutup mata.. hehe

ah, wateva la.. nih dia doodle tu..

:
:
:


:
:
:
:

taraaa..



hahha, kan dah cakap, huduss.. 
klu ada sesapa berminat, ambik lah.. anggapla mcm Amni bg freebies kt korang ... kih kih kih 

oklah, smpai disini shj coretan Amni... 
Bya kiddo, Spread Love 
7 comments on "Apabila aku kebosanan, dan lihatlah hasilnya..^_^"