Habis je Exam, Edit Blog!

| On
10:57:00 AM



and selamat malam..  hohooho yayibba! Amni nak menjerit je rasanya sbb dah habis Final Exam yg reallyreally sucks! kdg2 rasa cam nk jerit macam last day UPSR thn lepas.. hehehhe

ok lah, tajuk post malam ni;
"Habis je Exam, Edit Blog!"

yeay! kemarin lepas habis je exam, ada la dua org kwn Amni merengek2 nak sruh edit blog.. heheh.. 
tak pelah, mmg Amni nak sgt edit blog diorang, sbb nak bg cantik n kemas skit spya korang, korang n korang selesa la nk menjengah blog budak dua org tu.. 

actually, Amni edit blog diorang pun, tak de lah se-perfect korang. kan? just simple n mengikut citarasa and tema diorang..

first, Amni edit blog Nim atau nama sbnrnya ialah Syazwani Tasnim..
nie blog dya,

ok tak Amni edit? ala, sesimple yg mungkin je nie Amni buad.. tema blog Nim ni wrna biru..
actually, Nim ni masih lagi newbie, follower pun tak byk.. so korang, klu rasa nak menjengah kat blog dya, silalah ke http://caremusicmuchie.blogspot.com/.. 

second, Amni edit blog Kekyon KB jgak.. dya pun schoolmate Amni... blog dya, tak de lah Amni edit full templates mcm Nim sbb dya just sruh tukar header, sidebar title je sbb blog dya Amni baru je edit full templates. tp, dya nk buat perubahan skit..
 nie blog dya,
ok tak header tu? boleh la kot noe? mcm biasa, Amni edit sesimple yg mampu... hope KB suka..
anda suka, saya gumbira.. hehhehe... dya ni, nk kata newbie pun boleh lg, hehehe, 
nie link blog dye:http://dropthatbeatandlisten.blogspot.com. dya ni comey orgnya 
so korang, visit n follow-lah blog diorang, tak nak, tak pe, Amni tak paksa..
hrmm, smpai d'sini je kot coretan Amni utk kali ini. Bye, Spread Love
nota kaki:
yeay! dah boleh baca novel sepuas-puasnya!! yeeehaaa!!



2 comments on "Habis je Exam, Edit Blog!"