Freebies: Simple Header with Doodle

| On
4:14:00 PM


hari nie Amni nak bagi korang free header with doodles.. nama pun freebies, mestilah free kan? hehe..
kepada korang yg nak tukar header or  for newbie yg tak ada header lagi tu boleh la amik. header nie height dye 760 px and the width is 330 px...

hrmm, before that, Amni nak credit to the doodle's creator.. doodle tu dye yg buat not me, 
sorry la sbb Amni dh tak igt sapa yg buat doodle tu sbb dah lama dh Amni amik sebenarnya..
*sorry sangat-sangat

oklah, dh panjang lebar intro dya.. ni lah free header with doodles tu..
taraa!!

http://i.imgur.com/Ps3Fb.png

http://i.imgur.com/WxoOL.png

http://i.imgur.com/zTBP2.png

http://i.imgur.com/rCevO.png

http://i.imgur.com/W8dA2.png

http://i.imgur.com/yXvIe.png

http://i.imgur.com/SS5L7.png


ok, itu saja header yg Amni mampu buat.. design pun tak seberapa.. sorry.

sampai d'sini sahaja.. Bye, Spread Love 



nota kaki:
tak sabarnya, nak habis Final Exam.. nak baca novel aA+bB.. hehhe


3 comments on "Freebies: Simple Header with Doodle"