Trend Sekarang : Jam G-Shock

| On
11:01:00 PM

Assalamualaikum and selamat malam semua... sihat ke? kalau tak, makanlah ubat tu..
maklumlah sekarang musim exam.. virus demam peperiksaan tu, mesti ada kan?? hehhe..

ok lah, angin sepoi-sepoi bahasa membuatkan Amni nak tulis entri tentang trend zaman sekarang nie..
*aiseh.. ayat skema abis..

but! before that, Amni nak mintak maaf kat semua bloggers terutama yg selalu jenguk blog Amni nie.. Amni tau, Amni dh banyak hari tak buat entri baru.. musim exam kan.. ni pun, Amni curi-curi bukak blog.. hehhe

hrmm, now! we start our discussion.. *betul ke Amni eja tu?
lantakla! english education.. hehe..

bagi Amni la kan, jam G-Shock nie mmg cantik dan banyak patterns-nya..
ada yg bulatlah, itulah, inilah.. dan semuanya mmg nmpk bergaya..

tp la kan, Amni rasa ada sesetengah org ni kan, suka pkai jam tu tidak mengikut kesesuaian..
contoh la kan, haritu Amni ada nmpk sorang budak nie, dia pkai baju kurung, mmg cantik la.. tp, bila Amni tengan tangan ja, ada jam G-Shock .. warna warni plak tu..

dia tu dh la pkai bju kurung wrna pink, pkai plak jam wrna rainbow.. 
korang rasa cantik sgt kah? style sgt kah?
bagi Amni la kan, style ke, trend ke? semuanye burokk sgt!

boleh nk pkai dgn bju kurung, tp, wrna tu ikut kesesuaian.. adik Amni pun pkai, tp, dya tak de lah pkai jam tu dgn baju dya tak ikut tmpt.. dya punya jam wrna hitam.. dya mmg tak suka wrna2 rainbow nie..


kpd pemakai jam G-Shock, 
korang punya pattern n wrna jam tu dh cantik dh.. tp, pkai lah ikut kesesuaian baju korang tu.. Amni rasa, lelaki mmg nmpk sesuai, yg perempuan tu, Amni nasihatkan supaya pkailah ikut kena tempat..

ye dakk? ok tak? pendapat Amni tu?  kalu korang setuju tak pe.. yg tak setuju nie.. bagilah sepatah dua kata kat ruangan komen tu, heheh...

ok lah, smpai disini sahaja coretan Amni.. Bye, Spread Love


nota kaki:
doakan Amni lulus dlm final exam nie yer, Kamsahamnida! 

4 comments on "Trend Sekarang : Jam G-Shock"
  1. ok sesuai sgtla gmbr jam tu. mmg feveret kaler btol tu. hehe.

    ReplyDelete
  2. Hihi, masa pilih jam tu kena pilih jam yg matching dgn semua baju . betol tak ? Good luck exam yer :)

    ReplyDelete
  3. @syada hahha, tak la kna matching semua.. anyway, thanx yaa..

    ReplyDelete