INFINITE 2nd Invasion.

| On
10:06:00 PM
Tumblr_matkaszf4f1ryw9jno1_500_large

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

hari nie amni terpaksa tulis post baru untuk cover post amni yg sblm NIE.. sbb kawan amni yg gambar dia kitorang(amni&dalilah) buat parody tu. dia terasa. so, never mind. kitorang tak kesah pun sabenarnya sbb benda tu hnya untuk suka suka ja. bayangkan la petang tu kitorang buat folio geo yg sengal tu tak behenti berhenti, mesti la kitorang nak rehat jgk. parody tu untuk suka suki ja, bukan utk menyakitkan hati sesiapa. first time amni jmpa org yg tgk parody gmbr/video org marah. kalu amni la kan, amni akan gelak guling guling. biarlah parody pasal apa, tapi bagi amni benda utk hanya mainan suka suka bagi diorang ye dokk?

amni malas la kalu gaduh gaduh nie. amni hanya mampu MINTA MAAF even bg amni benda sekecil tu tak patut nak sakit hati atau sama erti dengannya. lagipun, end-year exam is just a round the corner. better amni pikir pasal priksa drpd pikir mslh kawan. dah la priksa kali nie diambil TOV untuk menetukan kelas mana tahu depan. dan saya sangat tak percaya yg saya ialah MANGSA PMR 2013. werghh =,=

ok, back to the topic. INFINITE 2nd Invasion. yeah.
sebenarnya Amni nak share dgn korang pasal OFFICIAL CARD for INFINITE 2nd INVASION nie. hehe. kito tgk gambo je lah yo? ^^

kotak dia pun dah handsome ><

antara isi-isi yang terkandung di dalam :)


maaf le. saya malas nak terabur kan smua gmbr. so saya snap je mana yg nmpk :)

hew hew :3

oh my darling 

card nie nmpk mcm kad keahlian je. tp, aku tak tau apa motif kad nie :O

kad INFINITE 2nd Invasion nie Amni beli dgn harga 12000 sen. beli dekat seorang akak dekat facebook nie. kad nie dia jual ada 4 je. smua dah dibeli oleh si Inspirit :) yo la. dah Official kan. mesti la limited.

hmmm.. ok la. dah tak tahu nak tulis apa. bye-bye and spread love  

esok amni dah kena pakai braces. nnti dah tak boleh makan itu ini dah. sad life :]

Be First to Post Comment !
Post a Comment