The Annoying Mak Jemah.

| On
10:05:00 PM
yo. wassup?!

ehehehe. Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

i'm back again. huh. hari nie amni rasa penat tapi tak la penat sgt. acano tu? :)
ok. amni baru balik dari rumah Dalilah beberapa jam yg lalu. prgi tu sbb nak buat folio geografi.

mula-mula sampai tu mmg buat ah folio. amni pulak hari ni bwa netbook yg kecil molek nie gi rumah dia. mmg folio tu letak sebelah la. kejap buat kejap berenti pastu smbung balik. sbb dok layan facebook dan twitter. teruk kan? yes i know.

lepas tu beberapa jam kemudian Dalilah ask me. "Amni, jom kita snap gmbr nak?"
ohh, amni on ja. pkai webcam pon jd. lagipun webcam dia clear beb. lebih kurang mcm DSLR. kalah webcam netbook aku =.=

so kitorang pon snap snap snap snap la.

Photo: Semak tempat buat folio. Semak kepala otak. Semak segala-galanya.
semak sggh tmpat buat folio. kepala otak pun semak. segala-galanya semak.

saya kat blakang tu mmg suka meng-spoil kan gmbr.

meow meow ><

beza warna kulit kami. haha

amni wajihah si pembunuh kejam. tp mangsanya dok gelak2 lagi =__=


cara mengurut mata dari dalilahazmi ^^
yg saya dok buat stress apa tah blakang tu =,=

 
pfffttt. sumpah annoying mak jemah.

  
banyak lagi gmbr kitorang menggila.  tapi kalu saya upload smua dalam nie. satgi bkn jadi post. naik taraf jd gallery gambar.

lepas bosan buat folio. kitorang pun bkk le twitter pkai lappy masing masing. tiba tiba jmpa la satu tweet dari kawan amni. dia buat sign name picture for her crush. so kitorang pon mcm "aicehhh.. suweeeett sangat kawan kita =,="

sign name kawan amni tu dia tulis nama "Mifi <3". tetiba ja idea mai kot mana tatau, amni nak parody kan gmbr tu. dalilah pon join skali. maka...

 
sign name kwn amni tu kan "Mifi <3" amni tgk mcm Wifi ja. so, amni perli la dgn buat sign name "Wifi <3"
kononnya Wifi tu crush amni yg amni cayangg cangat =.=

 


si dalilah pulak. dah amni buat Wifi dia pun buatla sign name for her kerusshh...Bluetooth. HAHA

itu saja perkongsian cerita amni untuk korang harini. semoga korang pun tak menggila mcm kitorang. kitorang nie mmg senget sikit. sikit je tak banyak. ahahahah.

bye bye. Spread Love 

Be First to Post Comment !
Post a Comment