Spend Time with B2ST :)

| On
6:45:00 PM


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
i'm back with a new post! rasanya tak perlu kot nak amik penyapu sapu blog nie sbb baru je kelmarin edit dan tulis post. ye dok?

so, agak-agak apa reaction korang bila tgk tajuk kat atas tuh. ada tak korang ingat amni prgi Korea jmpa B2ST? haha. kalau ada yg beranggapan begitu..maaf le korang salah. nak jejak Korea pun belum tentu bila dapat pergi.

maksud tajuk kat atas tu ialah.. seminggu amni tgk variety show yg ada B2ST sbgai tetamu. entah la kenapa. dalam seminggu nie byk benor B2ST dalam kaca TV. sabtu last week ada Dream Team. hari Rabu haritu tak silap ada Hello Counselor..pun ada B2ST. tadi ada Invicible Youth 2 pun ada B2ST sbgai tetamu.

mmg seminggu nie amni dok gelak guling guling bila tgk gelagat diorang. ditambah pula dgn senyuman dan gelak tawa si Gi Kwang tuh.. haduh.. cair terus saya! hehe.

kalau korang nak tahu, first time Amni nangis tgk variety show.. iaitu Hello Counselor. haha. amni nangis part Yosebie meluahkan perasaan dia dan ucap Kamsahamnida kat Gi Kwang. huh. sebak doe. tp, yg tak bleh blah si Gi Kwang tu boleh buat bodo je bila Yoseob nangis. mcm muka tak bersalah tu. haha.

Dream Team haritu pun bukan setakat jemput B2ST. tapi diorang ada jemput Eunkwang and Minhyuk from BTOB. fuh, mmg terbaik ah!

Hyunseung tak de. hmmm :(

kalah pun tetap comey. hik hok :D



saling cooperate


di Dongwoon nie kerja gelak kat member ja. tp, kalah jgk. HAHA

Invicible Youth 2 pun best jgk. tp. yg spoil nye sbb ada si Suzy Miss A tuh. huh. gedik doe. member B2ST pun nmpk mcm tak selesa je dgn dia. \padanmuka/
dalam tu dia jd couple dgn Junhyung time Sleeping Quiz. and dpt title "The Uncomfortable Couple". haha. Amni rasa Junhyung tu segan dgn Suzy sbb dia kan dah ada girlfriend pastu dia tak berapa rapat dgn Suzy. rasanya la...


part nie sumpah lawak. HAHA. tapi, tough gila Gi Kwang dapat angkat omma yg berat tu. omma tu ckp org yg terakhir spt angkat dia ialah Wooyoung 2PM. \W0W/


that's true Hyoyeon.


HAHA.

"The Uncomfortabe Couple" menang first question dalam Sleep Quiz. diorang dapat tidor 1 jam. 

tu je lah yg amni dapat crita dgn korang. kalau korang nak tgk rasanya ada ulangan kot dekat channel 391 KBS World. sumpah best!. itu saja drpd amni. Spread Love 
yg Amni kesian dgn B2ST nie diorang hanya tdor 2-3 jam je. hmmm :(


1 comment on "Spend Time with B2ST :)"
  1. Alaaaa. Tadi tak tengok Invicible Youth 2 >< Ada B2ST rupanyaaa ;(

    ReplyDelete