The Busy Girl.

| On
12:37:00 AM



Tumblr_m9qxtoi6nm1r9vpudo1_500_large

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera 

Alhamdulillah, hari ini saya dapat juga taip post baru untuk korang. sekarang saya busy sgt dgn kerja-kerja sekolah. folio geografi, PBS *werr =,=*, tempahan blog yg tak siap semua lagi, pertandingan lalu lintas SHELL yg hampir tiba dan end-year exam. lagi 19 hari kot. waduh-waduh. rasa mcm tahun nie amik PMR.

sebenarnya saya ru saja habis edit 4 buah blog kawan-kawan yg ditempah. penat doh. everyday kena menjojolkan mata depan lappy nie. disebabkan ICTL cikgu ajar buat blog. habis 1 batch buat blog. tambah pulak cikgu ckp siapa yg dah ada blog, tlg jadi fasilitator dekat kawan-kawan yg lain. hmm..

lepas je diorang tgk blog amni. mcm-mcm riaksi ada. cantik la, comey la. cantik ke? kalau cantik takde la amni kerap tukar baju kat blog nie kan? nie pun amni baru tukarkan baju baru pulak. okey tak? blog nie amni edit sndiri cuma pkai templates orang. inspired drpd beberapa buah blog and big helped from my auntie's friend. ><

pastu mula sorang-sorang mai merengek kat amni mintak edit blog diorang. mula-mula amni tak nak terima sbb cikgu ckp cikgu nak buat pertandingan blog yg cantik dan berfaedah. tapi, dah diorang merayu sgt sgt, amni pon terima la. tp, kena bayar la kan. kalau tak, tak dapat untuk la amni. edit blog pakai kos elektrik yg byk. diorang pulak minta free je kan. mana aci gitu ^^

nie ada sikit rupa header blog diorang;



korang kalau nak tengok blog kawan-kawan amni yg amni edit. boleh la pergi ke link-link berikut;
http://nawalzulkipy.blogspot.com/
http://iluvuallah.blogspot.com/
http://imansolehah1998.blogspot.com/
http://jihanjamal.blogspot.com/


nak singgah ke blog ICTL amni pon boleh :)   http://infinitlyexotics.blogspot.com/

ouh yea! untuk pengetahuan korang, amni dah tukar link blog baru. tak pakai dah yg 'everysinglestepismylife' tu. tapi amni hrap tak de org amik sbb amni nak guna lagi.

so, amni harap teruskan lah singgah dan baca blog amni. semoga blog amni takde la mcm forever alone kan.
Amni rasa sekarang nie amni SEMI-HIATUS. Amni dah tak boleh update post rancak mcm dulu. InsyaAllah. kalau tak busy. amni update post baru ye :D

itu sahaja. post amni untuk harini. dah ngantuk \yawn/. Spread Love  

Be strong Jang Hyunseung. May your father rest in peace.

Happy Chen Day :D



1 comment on "The Busy Girl."