Contest Header/Blog Comel

| On
1:47:00 PM

Assalamualaikum earthlings!


Harini aku nak join satu contest dari blog creamlovebunny dan aku sebenarnya telah di tag oleh si Aina Najihah tanpa pengetahuan aku -__-  *kalau dia tak tag pun, memey aku nak join :D


Syarat-syarat Penyertaan:

 Warga negara Malaysia
 Buat satu post tentang ini dan letak banner beserta link NABILA
 Follow blog Nabila dan blog Nabihah 
 LIKE fan page Nabihah
 Beri sebab kenapa anda suka blog creamlovebunny ? ( tidak melebihi 50 perkataan )
 Tag 3 orang dan pastikan mereka tahu
 Letak link post di ruangan komen ( bukan link blog ) maksudnya diruang comment blog Nabila

Bagaimana owner pilih?


 Berdasarkan header ATAU blog yang comel serta kemas.
 Sebab yang menarik dan ikhlas.



TAMAT TEMPOH - 25 DISEMBER 2012

Hadiah yang akan dimenangi:

           

Sebab saya suka blog creamlovebunny?

Sejujurnya...saya tak pernah singgah blog creamlovebunny. Saya singgah blog ni pun sebab contest yang dianjurkan oleh creamlovebunny sangat menarik dan kebetulan saya di tag oleh Aina. Tapi, bila saya singgah je blog creamlovebunny..saya tengok header blognya sangat comel. Pastu doodle icon yang digunakan dalam blog tu pun sangat comel. Tutorial creamlovebunny pun sangat membantu saya dan saya pun telah mengikuti salah satu tutorialnya tadi. hehe^^ Akhir kata, blog creamlovebunny sangat comel. Serious cakap. Tengoklah, hadiah yang ditawarkan untuk contest ni pun semuanya cute stuff and I love Rilakkuma you know? :)

The 3 peoples are:



itu saja. Spread Love


1 comment on "Contest Header/Blog Comel"