Contest: I Choose To Wear Hijab

| On
6:09:00 PM

Assalamualaikum earthlings!


Hari ni aku nak join satu contest yang sangat menarik. Tengok tajuk contest ni pun rasa macam nak join je. Lagipun dah lama aku tak join contest. Hadiah pun agak menarik. Antaranya;


1st Prize:
 RM50 +  Maxi skirt + Bawal plain + Review blog

2nd Prize:
 RM30 + Maxi skirt + Review blog

3rd Prize:
 RM20 + Bawal plain + Review blog

12 Saguhati (Random.org)
 Bawal plain (sehelai setiap seorang) + Review blog (untuk 3 pemenang)
 Topup RM5 + review blog (untuk 4 pemenang)
 Tudung/ shawl dari Butikpinkku (untuk 3 orang pemenang)
 Tote bag (untuk 2 orang pemenang) 

Syarat-syaratnya:

 Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
 Letak gambar yang korang pertaruhkan 
  Sila LIKE, Follow dan Subscribe sponser hadiah 

Dan gambar yang saya pertaruhkan ialah;



itu sahaja. sekian. Spread Love


2 comments on "Contest: I Choose To Wear Hijab"
  1. Haii, semoga berjaya okay . dari segmen yg sama :)

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  2. comel dear ! gud luck :)
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete