Akhirnya lahirlah doodles Amni..

| On
11:31:00 PM

Assalamualaikum and happy sweet Friday.. harini 11.11.11 kan? cantikkan tarikh tu?
td, Amni tgk berita..byk jga ibu-ibu d'luar sana yg melahirkan cahaya mata baru mereka pd hari ini.. Tahniah Amni ucapkan..

kalau korang nak tahu, Amni pun baru melahirkan cahaya mata tau..

ha! korang TERKEJUT eh??

korang jgn pikir benda lain plak tau.. sebenarnya cahaya mata yg Amni maksudkan tu adalah doodles!!
jyeah! Amni mmg minat doodle, tp Amni tak pndai nk buat kalu guna Photoshop, Paint Tool SAI dan segala software yg sama waktu dengannya..

hrmm, mesti korang nk tau mcm mana Amni boleh 'melahirkan' doodles tu kan?

ha! td, wktu dinner..tetiba mai la Idea nak buat doodles gna Photoscape..
lepas makan, Amni pun bkk la lappy.... pastu, apalagi bukak Photoscapela!!

then, Amni buat punya buat.. lahirla kembar yg tak sama jantina nie.. Amni pun tak igt depa lahir pukul brapa .. hhehhe ^_^

ni, dya cahaya mata Amni a.k.a Doodles Amni..



 

burokk kan? hehhe, Amni tak kreatif pun.. tp, Amni bangga dgn hasil karya Amni yg tak seberapa ni..
sebenarnya, first time Amni buat doodle ber-shawl.. dan Alhamdulillah menjadi!!

kalau korang nk amik, amiklah.. ehehhe.. comfirm, mesti tak de punya org yg nak ambil doodle nie..
HAHHAHHAHAHHA

okla, dh penat menaip.. Bye, Spread Love!
 






1 comment on "Akhirnya lahirlah doodles Amni.."