Hari Anugerah Cemerlang SKSI 2011, seronok sangat!!

| On
4:19:00 PM
 

yeay! Amni seronok sangat hari nie sebab dpt jumpa kawan-kawan lama Amni, jumpa diorang kat sekolah rendah dulu sebab ada Hari Anugerah Kecemerlangan..

kitorang dapat anugerah sebab dapat 5A dlm UPSR 2010..
tp, sayangnya tak dapat jumpa semua sbb ada yg tak dpt 5A.. sedih sangat..

Amni tumpang Dalilah hari nie sbb ayah Amni nak gi sekolah dulu.. kitorang smpai awal la jugak sbb terlau excited!! hahahha

sampaisampai ja kat depan sekolah.. tiba-tiba ada la sorang mamat geronjeng tu dok tercegat kat situ.. 
tp, nasib baik lepas dya nampak kitorang dya terus cabut.. bagus!

mamat geronjeng tu sebenarnya classmate Amni tahun lepas.. dya tu smart, smart la jugak.. tp, ntah la.. d'sebabkan ada kejadian berlaku tahun lepas.. kitorang dah segan nak tegur menegur.. hrmm

aah! lupakan ja mamat tu.. 

dah sampai tu, kami berdua pun pergi la depan hall sebab nak daftar nama..
then, kitorang pun merayau la sekitar skolah.. pergi naik kelas time darjah 6 dulu..

kelas tahun lepas dgn tahun ni, mmg amat berbeza.. dah tak rasa suasana mcm tahun lepas..
apa pun, aku tetap sayang 6 Cerdas!

lepas merayau satu skolah, bru la banyak kawankawan datang.. kitorang pun duduk la dekat kerusi yg dh dilekatkan nama.. 
sembang punya sembang, akhirnya tibalah masa untuk dpt anugerah..
time tu mmg rasa nak telucut jantung dah! sbb lama sgt tak naik pentas. rasa macam nak dapat result UPSR semula, padahal nak dpt anugerah je pon =.=

sekolah bgi kitorang sijil penghargaan bersama not RM50.

lepas dpt anugerah, sembang kejap..
then, tibalah time yg aq paling tak suka.. iaitu kitorang dh nak berpisah semula, semua orang dah nak balik..
hrmm, tu yg tak stok tu!! 

waktu time Amni dah nak leave skolah tu, Amni teringat kenangankenangan dulu.. rindu sgt kenangan dulu..
kalaulah masa dpt d'putarkan semula.. kan seronok!!

sayang hampa semua!

apa pun, aku tetap sayang, rindu hampa semua.. semoga kita dapat berjumpa lagi..
*gambar kenangan bersama classmate Amni tahun lepas, 6 Cerdas!

itu sahaja coretan Amni, Bye.. Spread Love!



nota kaki:
yeay! esok result UPSR keluar.. 


2 comments on "Hari Anugerah Cemerlang SKSI 2011, seronok sangat!!"