#Wordless Wednesday: Best giler hari nie!!

| On
4:39:00 PM
 

hohoho.. best giler kot hari nie.. nak tau tak best kenape? best sbb dp makan.. hehehhe
Amni ni kalau nak tau bab makan no. 1

sebenarnya Amni nak mulakan tajuk entri ni dgn "First time dalam hidupku.." tp, biarlah.. sekali sekala nak buat #Wordless Wednesday. apa salahnya kan??

tp, benda yg Amni nk share ngan korang skrg, mmg benda nie Amni tak pernah buat, semenjak jd busak sekolahmenengah tu yg semuanya jd first time, ye la time skolah rendah dulu mana la mak Amni nak benarkan buat benda tu..

first skali semenjak Amni jadi budak skolahmenengah, skolah Amni ada buat Majlis Hari Raya Korban Perdana.. sedap sungguh masakan yg cikgucikgu masak.. skolah Amni tak buat majlis hari raya Aidilfitri sbb tu buat majlis hari raya korban.. baru la lain dri yg lain.. makan macammacam la, ada Sup daging, Daging goreng, sambal..

perrgghh!! mmg kaw-kaw punya la..

lepas habis makan daging, kitorang rehat jap, maklumla perut dh penuh..
dlm pukul 12:30 tgh hari gitu, kelas Amni, 1 Sumaiyah, 1 Siti Fatimah n 1 Siti Khadijah bergerak la ke Pizza Hut, Kangar.. jauh ke tak jauh ke kitorang sangup berjalan semata nk makan pizza la.. cikgu Amni tempah set Meal 6 punya.. jamuan ni ialah Jamuan Akhir Tahun.. kalu kelas Amni, ni ialah jamuan akhir tahun fasa 1..
yg fasa 2 punya 11.11.2011 nnti.. hehheh

kitorang mmg suka makan!!

okeyla, sampai d'sini dulu.. Bye, Spread Love!! 



Be First to Post Comment !
Post a Comment