First Time dalam Hidupku: Hari Kokurikulum di SMKAP

| On
5:43:00 PM

hye korang! rindu la.. lama tak update post baru.. heheh.
sorry la, sbb Amni risau gila kot dgn markah exam Amni.. tu yg tak de mood nk tulis.. =)

memandangkan hari nie Amni rajen nak update, Amni nk share ngan korang psl Hari Kantin a.k.a Hari Kokurukulum kat skolah Amni..

syok habis kot.. alahai, maklumla baru form 1 , kira first tyme la Hari Kantin kat situ..
mmg meriah gila la.. 

korang bayangkanla.. kwn2 Amni sume beli kupon dlm rm5-rm10.. yg Amni nie beli smpai rm20..
hehehhe, mmg berbaloi pun beli byk2, semuanya sedap..

dlm dok bersuka-suka ria tu, adala jgk dok candid sana sini, tp.. muka Amni tak byk sgt :)
lagipun gna kamera kawan.. mmg penuh gmbr kawn2 Amni dok prasan adala..

gmbr Amni tgh makan mmg banyak! wee~

makanan kat dpn tu bkn sya punya :)

mulut dok makan, tgn pgg kupon :)


hehe, Amni mmg tak comey sprti yg korang ckp.. bila org ckp ja Amni nie  comey la itu la ini la,  mmg Amni gelak berguling-guling.. hahha

hrrmm, nk crita apa lagi eh? tak da dh kot, mlm nie Amni share 1 lg story kat korang.. hehe
ok la, Teatime now! Bye, Spread Love..


nota kaki:

hrmmm,. result teruk :(

1 comment on "First Time dalam Hidupku: Hari Kokurikulum di SMKAP"
  1. http://norayuhidayah.blogspot.com/2011/11/cik-ayu-buat-1st-contest-jum-join.html

    jum join ^__^

    ReplyDelete