Things about Amni Wajihah (=

| On
12:07:00 PM

Assalamualaikum and Annyeong chingu! Good morning!

korang sehat tak? Amni, sakit tekak skit sebab dok jerit dpn TV waktu tengok bola hari tu.. 
Malaysia vs Indonesia.. korang tgk tak??  rugi wo kalu tak tgk..hehe

ok lah, berbalik kpd apa yg Amni nk tulis, tetiba ja terbabas crita pasal bola.. hehhe
sebenarnya Amni dh lama nk main tag game ni, tp tak de org tag Amni pun..

tadi, Amni belek shoutbox tu, tengoktengok, ada org tag Amni. woohhooo!! happy giler. 
anyway, thanks Farah sbb sudi tag Amni dlm game nie (: tak sangka pulak ada org nk tag Amni ni..

ada org ckp tag game ni, best! betul ke? tp, Amni tgk pun mcm best jer.. dan semestinya game ni ada syaratnya..  dan syarat itu ialah...

1. Each person must post 11 thing about themselves in their jurnal (blog)
2. Answer the question the tagger set for you in their post and create eleven new question for the people you tagged to answer.
3. You have to choose 11 person to tag and link them to the post.
4. Go to their page and tell them you have tagger him/her.
5. No tags back.
6. No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this, You legminately (aka really, trust with all honestly have to tag 11 people.


ha! korang paham tak?? Kalau dah faham, tepuk tangan.

11 Things About Amni Wajihah:

-Seorang yang tak suka kucing, espeially kucing hitam.
-Obses dgn warna Purple, Pink and Grey
-Suka menghabiskan masa dgn melayari Internet
-Suka baca novel yg romantik ^^
-Sangat jealous bila tgk perempuan yg cantik dn comel.
-Suka tgk org pakai Pashmina.
-Tak suka mamat gedik/gatal
-Obses dgn lelaki Korea yg handsome lagi cute
-Seorang yg suka melancong tetapi malas nak bersiap.
-Minat dalam bidang photography #serious
-Suka dgn benda/barang yg cantik dan menarik.

Soalan daripada Farah:

1. Awak ada nightmares? ceritalah :)
- Ada, sya ada mimpi berjumpa dgn Khairul Fahmi. esk pagi tu, sya ada cerita dkt bapa tntg mimpi tu, and then bapa sya ckp "tak pe, nnti bila balik Kelantan, kita pergi rumah dya." oh, teruja sgt.. ! wee~

2. Awak pernah tak kena gelak depan orang ramai? Kenapa awak kena gelak?
- Errmm, rasanya tak de kot.

3. Antara kawan dengan BF/GF, mana satu yang awak pilih?
- Saya lenih memilih kawan daripada BF/GF 

4. Movie apa yang awak layan?
- Saya suka layan movie yg romantik, ganas, lawak.. 

5. Awak ada crush dengan senior awak? Perangai crush awak tu macam mana?
- Alhamdulillah, tak pernah lagi crush dgn senior.

6. Berapa tinggi dan berat awak?
- Errmm, entahla.. malas nk timbang.. 
- yg pastinya, sya ni tak terlalu pendek dan tak terlalu tinggi 

7. Bestfriend awak pernah tak khianat awak?
- Buat masa sekarang tak lagi, tp, sya harap sepanjang kitorang kwn, dya tak akan khianat saya.. 

8. Perangai kawan yang macam mana awak tak suka?
- Saya tak suka orang yg sensitif, manja dan tak suka melawak. Sbb saya ni org yg gilagila sikit.

9. Kalau awak ada RM 10000000, apa awak nak buat dengan duit tu?
- Semestinya saya nak bawa ibu bapa sya untuk menunaikan rukun Islam yg kelima. InsyaAllah.

10. Awak pernah pergi holiday dekat luar negara? Dekat mana?
- Sejujurnya, sya tak prnah menjejakkan kaki ke luar negara. Luar negeri pernah la, tu pun tak semua. 

11. Soalan saya poyo tak? hehe =D
- Soalan awk tak poyo, tp, jawapan sya yg poyo. 


11 Questions From Me:

1. Facebook, Twitter or Blogger? mana yg awak suka?
2. Tarikh lahir awak bila?
3. Which one? Cody Simpson or Greyson Chance?
4. Nikon or Canon? Why?
5. Pashmina or Tudung Bawal?
6. Are you KPOP addicted?
7. Kalau diberi peluang, awak nak jumpa siapa?
8. Awak suka warna apa?
9. Adore music tak?
10. Apa azam awak untuk 2012?
11. Awak ada kenangan terindah tak? Share skit. 

Taggie Tag:



Yes! Habis jgk tulis entri..., penat doe! Amni harap sgt korang dpt jawab soalan Amni yg poyo tu, hehehe ^^



1 comment on "Things about Amni Wajihah (="
  1. http://aynpink.blogspot.com/2011/11/11-things-about-me.html

    ReplyDelete