Mercun Oh Mercun

| On
12:02:00 AM

apa khabar korang? sihat? Amni baik-baik aja! (apsal slank indon tetiba nih?)..
korang rindu x Amni? hahahha =) sorry la, coz Amni bz gila mengalahkan PM..manyak gila schoolwork a.k.a homework. nak Amni list kan ke? hik hik hik   

....amacam puasa ari ni? eh, lupa pulak nk wish kat korang, almaklumla x sempat nk berblogging...
ok, d'sini amni amik kesempatan nk wisk kat korang  "Selamat Berpuasa"
(apada! bru nk wish, isk isk isk)  


ha! korang gi solat terawih x? terawih ya, bkn tawarih!
x kesah la kt rmh ke or at masjid.. ke g maen mercun nie? ha! jawab cepat. ololo mlawak je, jgn marah ya.. =) korang baek an? wee~

Amni heran la, bru first day puasa, dh mengalahkan raya nmpknya.. kebaboom sana, kebaboom sini,
Heshla, seb bek x da masalah jantung xcept my father, kdg2 rasa nk baling mercun tu kena diorang balik, biaq meletup kat situ sampai hangus, hehheh (jahatnya aq)

x sabar la katakan, Amni un kdg2 maen jgk, tp bkn mercun la, maen bunga api ja..hok pusing-pusing tu.. ngeh ngeh ngeh =) klu maen mercun un, mercun bawang ja la..hrmm~ ayah Amni mana la nak bgi anak dye maen mercun.. takut jadi apa2 susah plak dye..

Pesanan Amni:

Puasa dulu bagi habis, nanti kalu dah habis, kan seronok nak raya.
Nak main mercun boley, x salah, tp jgn sampai mengakibatkan kecederaan, nnti ssh mak bapak..lepastu, jgn la sesuka hati melempar mercun korang tu kat rumah org, kang meletup karang!kalau nk balas dendam tu, buat la cara lain yek, kalu boleh balas dendam un x payah la!


ok, la itu sajaa.. sampai bertemu di'lain entri.Spread Love.  

Be First to Post Comment !
Post a Comment