Saya amat Gumbira sekali

| On
4:54:00 PM


apa khabar sume? sehat tak? 
kalu tak sehat.. pergi la jmpa doktor segera! nnti karang, melarat la pulak jadinya..

eh Amni, apsal tajuk entri kali nie mcm hepi je?

sudah SEMESTINYA! Amni hepi gila kot hari nie coz dh dpt Header and Banner baru!
cantik tak? shomel tak?  hhehehe

kau buat snirik ke Amni? 

hhahahah, Amni buat snirik? mana adelah, klu Amni buat snirik, x menjadi pnya mcm tu..

habis tu, kau tempah kat mana?

ek eley mamat nie, x sabar pulak nak tau nye...hehhe
ha! meh sini nak bagitau...

ok, Amni tempah kat abg Zamri, dye kreatif ooww, caya tak
kalu korang x caya, nie buktinya!

* tengok banner dye pun dh tau betapa kretifnya dye..

kalu korang nak tau, abg Zamri nie, bkn setakat menerima tempahan header blog and banner je..
dye juga menerima tempahan seperti.. bunting, poster, tees design, bookmark design, backdrop and any image in 2D form (no animation/flash format*)


ha! banyakkan? korang tu, apalagi jom pakat pi tempah kat dye..hehehhe

macam mana sekali pon korang mesti akan dapat hasil yang Cantik, Menarik, Tertarik..kaw memang Deboom hahhah *menyanyi pulak dah .. dan harga yang amat-2 berbaloi mcam kedai kain Kamdar tu..

okey guys, kalu korang nak tempah, boleh pergi ke laman ini..

ouh yea! kalu korang dah dapat hasilnya, jgn lupa credit to abg Zamri yg sanggup berjaga pagi petang siang malam kerana nak buat benda yg korang tempah tu ..hehhe *betul tak?

hrmm, okelah.. apa-apa pun Amni ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada abg Zamri yg  sudi membuat header blog dan banner amat yang rumit nie...

dan tidak lupa juga kepada Syerah Syedy, yg telah mempromote tempahan header blog kat Amni..
kalu korang nak tengok hasil titik peluh abg Zamri membuat header Syerah, korang boleh pergi ke sini..  http://xgen-travysenth.blogspot.com/

*kalu nak tahu, Syerah nie schoolmate Amni yg  baik hati 

okelah, Selamat Menempah ye sume.. Spread Love
Be First to Post Comment !
Post a Comment