# My Special Follower

| On
5:48:00 PM

apa khabar semua?

hahahah, bajed gile kot Amni jari nie, buat 3 post dalam 1 hari..hhehe, but post psl freebies tu, consider je lah.
itu kan post utk freebies, hheheh..ok, kpd yg nak freebies tu, boleh la jenguk ke ruang "Tuto's"

oke, berbalik kpd tajuk yg Amni nak crita, kelmarin (20.08.11).. Amni ada dapat follower yang ke-100.

ouh, betapa bangga dan gembira hati nie pabila tatkala melihat kotak follower yang wrna pink tuh!
yang sayangnya, dye tak follow Amni melalui Google, kalau tak, dah timbul muka dye dalam kotak tu,

anyway, tak pelah.. ok, now! Amni nak ucap....


to my special follower iaitu...*drumroll*

*
*
*
*
*
*


Saidah Nafisah! Photobucket

to adek Saidah: hadiah menanti adek tau!  nnti Amni post..hheheh ..
* sory, baru nak buat entri speshel nie kat adek ^_^

oklah, entry kali ini bukan untuk dibanggakan, but to aprriciate her..

to follower Amni d'luar sana..
bukan bermakna korang bukan follower Amni yang special.. korang sume sama ja,..

so, teruskan mengikuti blog Amni, jgn lupa follow Amni.. 

0uh yea, terlupa sesuatu..
kalau korang nak visit blog dye boleh terus menuju ke http://iniblogsaidah.blogspot.com..


oklah, sampai disini sahaja coretan Amni utk kali ini,.. Spread Love!





Be First to Post Comment !
Post a Comment