Under Construction..

| On
1:07:00 AM

waah! lama kan kita x bersua? kan kan kan  hahahha.. sorry la sume..coz Amni sekarang busy giler dgn kehidupan seharian + homework..0ooohh TIDAK Tension giler kot..Wwoo!!  (giler sebentar)

korang caya x yang Amni ada bnyak giler folio/kerja kursus yg nak wt..padahal bnda tu chegu dh bg 1 bulan yg  lepas..ngeh ngeh ngeh... #nielacontohbudakygmalas!

nape x caye ke

meh sini nak list kan..

1. Folio Geografi
2. Folio Sejarah
3. Folio PJK
4. Powerpoint ICTL

ha tu la keja-keja Amni yg entah bila nak siap..hrmm~ kehidupan seharian plak...jaga adik la  , diorang tu kalu bagi makanan  (bukan burger la,hehehe)....baru nak senyap ! 

0ouh yea, sebenarnya Amni nk bagitau nie, sekarang Amni dh buka ruangan tutorial..

ya ka 

iya la.. x caya, korang leyh picit butang "Tutorial" kat atas tu.. ruangan tu bru dibuka ja, bru ada ckit je tuto.. Amni wat ruangan tutorial tu pun sbb rame kwn2 Amni request kat FB. n shoutbox.. sebabtula Amni wt.. ermm, korunx boleyh request tuto apa yg korang nak kat FB Amni or shoutbox Amni.. 


ha, lagi satu

blog Amni sekarang dalam penyelenggaraan *cewah, mcm jalanraya pulak.. so, kalau ada apa2 yg mencacatkan penglihatan korang..Amni mintak maaf sesangat  ..
sbnrnya, skrg nie Amni tgh buat perubahan dekat blog nie,..so, harap korang paham dan terus visit blog Amni nie..

nampaknya, sampai d'sini sahaja entri Amni untuk kali.. Selamat Malam ..  


Be First to Post Comment !
Post a Comment