Kamsahamnida Unnie, for the speshel entry =)

| On
11:46:00 PM

penat gila Amni hari nie, balik skolah pukul 5, sbb hias kelas smpena Hari Kemerdekaan, fuhh penat gilaa babeng! rasa nak patah pinggang pon ada.. hehehe, 

ok lah, nnti kita smbung len kali cita tu, skrg kita back to the topic..

hrmm.. sebenarnya ada seorang kawan Amni yg shomel nie, dye bru ja cukup umur kelmarin 23082011,
so, Amni pun saja ja, pelawa diri ini nk edit blog dye, sbb Amni tau, dye dh lama nk berblogging balik.. but, emel n password tak hengat apa. besa la tu, blogger muda 
  
korang nak kenal tak sapa kawan Amni tuh? kompem korang tergoda aiih tengok muka dye.. 
perrggh! walaweh

Aula Aqila

ha! cun tak?  perkenalkan, nama dye Aula Aqila..

dye nie memang gila KPop mcam fren Amni yg sorg lg tu, nama dye Dalilah. Amni nie tak la kenal sgt salasilah keturunan depa org Korea, but, depa.. dri A-Z tau.. 

... Amni nie sebenarnya tak pndai sgt nk edit Full Templates nie, hnya yg mampu ja Amni buad,
kalau korang nak visit blog dye, boleh terus menuju ke : http://aulakimmi.blogspot.com

ha! kalau dh visit tu, follow la dye, she's a new bloggers tau! 

ok la, entry Amni pun dh nk smpai ke penghujugnya nie..

to Aula:

thanx for the special entry for me! i like and appreciate it! happy blogging unnie! Sarangheo.

ha! dah habis dah nie. Good night bloggers. Spread Love  
Be First to Post Comment !
Post a Comment