Doodle yang shomel

| On
12:36:00 AM
dan selamat sejahtera...

oke, hari nie Amni nak crite kat korang..

haritu *x igt tarikh bila .. Amni ada tempah doodle kat Cik Dil.. 

korang kenal tak?
ala.. yang suka buat doodle comel-comel tuh..

ha! sambung balik crita, .. 
Amni pun order la, but sys tu kata kna bayar dulu...

oke, Amni pun bayar..  then, Cik Dil pun tanya..
"kamu nak doodle macam mana?"

ha! Amni tempah la doodle yg naik motor, but Cik Dil kata dye x pandai lukis motor..

x pe, Amni pun pikir .. 5-10 minit jgk la pikir nak doodle macam mana.. hehheh
besa la, Amni nie byk sgt idea.. ngeh ngeh ngeh..

lepas pikir punya la lama, then, I got an idea! *keningkening.. hahahha

Amni pun ckp kat sys tu yg Amni nak doodle duduk atas sofa..

lalu Cik Dil pun kata "ok"

lalu Amni pun Hip hip Horaay la!! apalagi kan? hehehe
dan, pada esok harinya, Amni pun dpt la doodle tu melalui yahoo mail,

dgn lafas Bismillahirrahmanirrahim.. Amni pun bukak,
tengok tengok, perggh! x tau nak kata, shomel gile,

korang nak tengok tak? ha! meh dekat..

*drumroll* nah, nie dye, surprise!!!


*cantik tak? hehhe

cantik tu mmg la cantik. but, korang jgn hambek tau!

klu korang nak doodle macam tu, korang boleh tempah kat dye, then hantar e-mel..
harganya.. tak silap RM10 kodd, hehhe

hrmm, smpai d'sini sahaja coretan Amni untuk kali ini.. Spread Love!



Be First to Post Comment !
Post a Comment