Nak Balik Kampung daa..

| On
9:42:00 AM

Bonjour everybody!

ok, firstly Amni nak ucapkan terima kasih and..

to my 200's special followers..  nama dye k.Syaza..

ha! yg Amni kotakkan tu la.. kalu korang nak visit blog dye.. boleh terus ke.. http://storygadislaici.blogspot.com/



to k.Syaza:
thanx for visit and follow my blog, sorry Amni tak boleh bg apa-apa kat akak sbb tak de bajet.. heheh..
Amni appriciate sangat-2.. Selamat Hari Raya!


to Bloggers pulak:
thanx coz visit and follow blog Amni, teruskan.. kepada blogger yg Amni tak visit n follow blog korang.. sorry sangat-2 coz Amni tak sempat, lagipun Amni nak balik kampung.. InsyaAllah, klu ada masa Amni akan visit blog korang, and.. jgn lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox Amni yaa.. supaya senang Amni nak walking-2 at blog korang.. =)


ok, Amni ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin..

Amni nak mintak maaf kalu Amni ada terkasar bahasa sepanjang Amni menulis entry-2 untuk korang,

hrmm, Amni terpaksa berhenti berblog walking untuk menghornati Hari Raya yg bakal tiba esk hari ni..

nampaknya, sampai d'sini saja lah.. bye bye, Spread Love :D

p/s: tolong jaga blog Amni yaa,, hehehhe 







Be First to Post Comment !
Post a Comment