Apabila ku TERlalu boh-san.. ^^

| On
12:29:00 PM


abang-abang, kakak-kakak, makcik, pakcik dah makan? hehe. Amni belum. lapar meh! 
ouh ya, Happy Chinese New Year Amni ucapkan kepada semua kaum Cina di Malaysia.

entry pagi nie, bukan pasal tutorial atau freebies. tapi, Amni nak share dgn korang apa yg Amni telah buat masa tengah-tengah boring lepas bangun tidur tadi. hehe. nak tau tak?

ha! kalau korang baca entry sebelum nie. ala, yg "Thank You Rabiatul" tu. sapa yg tak baca lagi, boleh terjun kat SINI.

so, pagi tai Amni baca la balik entry tu. pastu tergerak hati ini nak buat mcm picture yg Rabiatul buat tu.
tapi, Amni tak da Photoshop mcm dya. Amni pun pikir punya pikir. ha! pakai Photoscape.
Amni buat punya buat, dah boh-san sangat kan. 

last-last jadi cenggini...













yuhuu! burukkan? nama pon pakai Photoscape. so, quality dya tak sama mcm Photoshop. ye dakk?
ok la, smpai kat sini je Amni nak share hasil tangan time borong gini.
Bye, Spread Love 


Be First to Post Comment !
Post a Comment