Thank You Rabiatul :)

| On
5:47:00 PM


amacam hari korang? ceria tak? 
hehe. Amni happy sangat hari nie sampai mak Amni cakap Amni gilo ke hape senyum sorang-sorang dpn lappy. haha. Amni happy hari nie sbb dapat selesaikan proses pengeditan blog Amni nie.

rasa macam nak jerit dan lompat-lompat je! yeeayyy! haha.
korang, korang, korang! perasan tak ada gmbr Myungsoo kat sidebar tu. ala, sebelah kanan korang tu..
haha. cantik kan? dh la Myungsoo tu handsome + cute. ouh, tidak dinafikan lagi :)

gambar tu sebenarnya dibuat oleh kawan Amni yg baik hati. namanya Rabiatul. dya la yg buat gambr Myungsoo sampai cantik cenggitu. Amni mana la nk pandai buat macam tu. guna Photoshop pun kekok.
ni nak buat gambr mcm tu. hesh. mati hidup balik takkan jadi punya gmbr macam tu. HAHA.

Amni minta dya buat masa jalan jalan kat Group BBB kat dalam Facebook. korang dah join group BBB?
kalau tak join lagi, jom terjun kat SINI.

so, jalan punya jalan dalam group tu. jmpa la satu status nie from Rabiatul. dya cakap..



tak burukkan? cantik gila. so, Amni decide nak tempah kat dya. Amni pun komen la kata nak tempah. nak tau dya jawab apa? dya jawab.. "tempahan? errr.... saya buat just suka2 and kalau ada yg nak, saya buat free." whoaa! teruja Amni. 


dya sruh kasi gambar kalau nak buat mcm gmbr Yoona tu. Amni pun bagi la gmbr Myungsoo. 2 keping Amni kasi. mengada gila sruh buat banyak2. hehe:)


hasilnya.. satu dah tertempek kat sidebar. satu lagi nie dya, jeng..jeng..jeng..








 

whoaa! comel kan? korang tu, jangan la gatal tangan nak hambek. hehe.
penat je Amni kasi gmbr laki hensem kat Rabiatul sruh buat tp, org lain yg hambek. tak nak la camtu ^_^
kan Myungsoo kan?  *Myungsoo angguk* hehe.

ok la, sampai sini je Amni nak share dgn korang. makin banyak Amni menaip, makin merepek pulak :D
anyway, BIG THANKS to you, Rabiatul.

blog saya bukan blogskin lagi ^^

Be First to Post Comment !
Post a Comment