Before 2011 Ends..

| On
7:02:00 AM


hello earthlings dah lunch hehe. sebenarnya Amni nak tulis post ni kelmarin tp, masa tidak mengizinkan.. so hari ni Amni nak buat jgk post ni. lekluhh! hari ni still 2011 kan? emoticon25

okey, before that Amni nak ucap CONGRATULATION OsBon!! juara Maharaja Lawak Mega. Walaupun Boboi and Boboyot tak menang.. it's ok. duadua best! emoticon26

hoho. back to the topic.

korang prasan tak kelmarin byk gila org buat status cenggini rupanya;

"Before 2011 ends I must admit _______."


banyakkan org buat status mcm tu :s: ada jugak yg lagi pnjg.
kelmarin ramai jgk lah yg sruh Amni status mcm tu kat wall FB kawan2 Amni.
but, malas la:face30:.

tapi sekarang mmg Amni nak tulis mcm tu kat blog nie:x: best sikit, boleh tulis panjang-panjang. hehe :face51:. okela, let me start.

Before 2011 ends..

:0h2: Amni nak ucap beriban thank you kpd kawan-kawan Amni di SSP. thank you sangad-sangad. walaupun aku duduk situ hanya 3 bulan, tapi aku dapat ramai kawan2 yg sporting, friendly and prangai yg satu kepala dgn aku. means gilagila :face64:. haha . Aku sayang korang sangat2 especially to my doormates, classmates, deskmates, bedmates. Lily 1 Emeralds, aku rindu korang. still ingat lagu cheers. hehe :face75:. geng 1 Usaha pon. Aku harap korang tak lupakan aku. and tak remove aku kat Facebook. :face12: tahun depan korang semua dpt DS kan? jaga diorang elokelok tau, especially Emerald. go green Emerald :x::x:

:9n2: Thank to my SMKAP friends too sbb dapat terima aku kat skolah tu. walaupun ada yg still tak suka aku. it's ok, aku tak peduli. aku just nak ampa tau DALILAH AZMI mmg kawan rapat aku. so, tak yah pelik la kalau ke mana saja kami berdua. hehe :face39: //macam couple la pulak.
ah! whateva. ouh yea, Geng Senget, thanks for being my bestfriend too.emoticon25 walaupun tahun depan kita still tak boleh duduk satu class. tak palah. 2013, usaha lagi. aku harap, tahun depan tak dak dah yg nk cari pasal dgn aku. just be my good friend. tu ja yg aq nak. :face17:


akhir kata, aku sayang korang semua. SSP an SMKAP always in my heart. aq takkan pernah lupa saat-saat manis, pahit kita. hope you guys can be my friends forever. sori la, kalu yg tak paham loghat perlis tu. ahaha :face12:. admit it. and the last word is... I LOVE YOU ALL LIKE A LOVE SONG. muah! :face21: korang la yg menyinari hidup aku :face9:.



Lots of love emoticon40,

1 comment on "Before 2011 Ends.."
  1. amni,knepe x leh shout dkt cbox amni??amni di tag..http://aynpink.blogspot.com/2011/12/segmen-terjah-by-fyraa.html

    ReplyDelete