Tutorial: Disabled Highlight Text

| On
5:07:00 AM


hari nie Amni nak ajar korang cara nak buat Disabled Highlight Text.
apa itu Disabled Highlight Text ok, kalau korang tak mau org copy entry korang..
Amni nasihatkan ikutla tutorial nie. nie cara nk mengelak dari copycats la. emoticon55

TAPI, bagi bloggers yg buat tutorial tu. tak payah la ikut tutorial nie. nnti org tak boleh nk copy code dlm tutorial korang tu. Kalau ikut tutorial INI, boleh la. :face64:

ok, let's start our tutorial :q:

1. Dashboard :65: Design :65: Page Elements :65: Add Gadget :65: Edit HTML/Javascript
2. Copy code kat bawah nie, dan pastekan dekat ruang Edit HTML/Javascript tu.


3. Save.

4. Korang drag kan gadget Disabled Highlight Text tu kat atas blog post .. macam nie.


5. Siap. Dan lihatlah hasilnya..

-Selamat Mencuba-

Be First to Post Comment !
Post a Comment