Pyzam kepada Blogskin. amacam??

| On
1:30:00 AM

hye fellas! welcome to my blog. hehe. ha! korang perasan tak blog Amni dah berubah?
macam Otomen! haha. bagi sesiapa yg selalu jengukjenguk blog Amni, dya tau la blog Amni dulu macam mana rupanya.. ye dakk?

banyakkkan perubahan? haha. mestila, dh guna blogskin. 100% berbeza. ramai org ckp, blog Amni dulu guna Denim/Washed Denim. haha. taklah, sebenarnya blog Amni just guna template dari Pyzam.com je.

yg korang nmpk mcm Denim tu, bkn sebenarnya. blog Amni dulu nmpk mcm Denim sbb Amni kan suka ikut tutorial sana sini wktu mulamula buat blog. lastlast, jd mcm tu. haha. cantik ke blog Amni yg dulu? //perasan.

untuk pengetahuan korang. Amni tak buat blog baru. still blog yg sama. just tukar template je. tak caya, tgk link blog. nama blog Amni pun still sama. "Random Awesome!". hehe.

sbnrnya, dah lama Amni nak tukar ke blogskin. sbb jeles tgk rame bloggers guna blogskin. hehe.
tp,  blogskin yg Amni guna haritu agak pening bila nk edit. huh. byk betul codenya.
lastlast, Amni jumpa code blogkin yg sekarang Amni guna ni. nmk simple kn?
bg Amni, nk edit pun simple jgk, sbb tak byk code pkai.

ekceli, Amni nk ucap terima kasih kpd Ain Fadhilah atau lebih d'kenali sbgai AinKyra. hehe.
thanks Ain for this nice skins :)

dan Amni nak ucap terima kasih jgk kpd rakan-rakan BBB, sbb dah byk bantu Amni. love you!

sampai d'sini saja coretan Amni. enjoy my blog!
Bye, Spread Love.

nak tengok Ombak Rindu. yeay! haha. Amni tak tgk lagi :)


Be First to Post Comment !
Post a Comment