Freebies: Header KPOP (B2ST)

| On
1:12:00 PM
 
 bertemu lagi kita kan?? sebelum nie Amni bgi freebies header U-Kiss kan?
bagi yg tak tengok lagi header U-Kiss tu, boleh terjun kat SINI.

sekarang Amni nak bagi freebies header B2ST pulak.. sapa kat sini peminat B2ST? korang minat siapa?
hehehe. before Amni bg kat korang header tu. Amni nak minta maaf kalau design header Amni tu hudoo.

sbnrnya, Amni tak tahu nak tulis apa. tp, Amni ada buat banyak warna.. 
so, korang boleh ambil ikut tema blog korang tu..

Ciri-ciri header nie:
-Transparent
-Size: 760 x 225

nie dya header yg hudoo tu! taraa!


http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/Beastpurple.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/Beastpink.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/Beastoren.png


http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/Beastgrey.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/Beastgreen.png

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/AmniSengets/Beastblue.png


kan Amni dah cakap.. hudoo kan? Amni tak tahu nak tulis apa.. Just tulis "Fiction is a Fact" ja.
so, kalau ada sesapa yg berminat. ambillah.. hehe.

1 comment on "Freebies: Header KPOP (B2ST)"