Jom Review Blog Gadis Senget!

| On
9:05:00 PM
 
korang sihat tak? kalau tak sihat tu makanlah ubat.. hehehh..

first of all, thank you Amni ucapkan kepada semua stalkers and followers Amni.. yg sudi jenguk blog Amni setiap hari.. nnti Amni walking-walking kat blog korang naa? ^_^v

dah lama Amni tak bukak blog, hampir seminggu.. sebab Internet ni la, gelong memanjang...

ah! mukadimah dh pnjang.. berbalik kpd tajuk entry nie,

sebenarnya, Amni nak tahu jgk sejauh mana pandangan korang terhadap blog Amni nieh.. cewah, ayat!
so, Amni nak sgt korang buat satu entry yg bertajuk "Review Blog Gadis Senget"

dalam entry korang tu, korang tulis lah.. blog Amni ni mcm mana.. beratkah? tak kemaskah?
korang tulislah sebanyak yg mungkin..

nnti dah habis taip, link entry korang tu.. korang paste dekat entry nie, boleh?

hadiah tak d'sediakan sbb nie bkn contest? betul tak? Amni just nak tau pendapat korang je..

Akhir kata, Gracias Amni ucapkan kpd semua yg sudi buat entry tu.. 



1 comment on "Jom Review Blog Gadis Senget!"
  1. menarik...

    http://aynpink.blogspot.com/2011/12/review-blog-gadis-senget.html

    ReplyDelete