Contest Edit Gambar by Naura and Yana

| On
1:50:00 PM

Assalamualaikum and Hye fellas :6f2:

hari nie Amni bukanla nk join contest nie, tp just nak promote je.
Amni bukan tak nak join contest nie, tp gambar-gambar Amni semua dlm pendrive. dah la pendrive tertinggal kat kampung. hadoo! :face30:

kalau korang nak join, join la..
nie syaratnya:

  • TEPEK banner ini entry awak (WAJIB) Kalau nak letak di sidebar awak pun boleh :3 (TAK PAKSA)
  • Follow blog Yana dan Naura. (WAJIB)
Like fanpage Naura dan Yana (TAK WAJIB)
  • Buat satu entry dengan tajuk Contest Edit Gambar bersama Naura dan Yana dan letak kan gambar yang selepas dan sebelum diedit. Tagkan dua orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.
  • Boleh juga jika anda nak edit gambar selain daripada gambar manusia, contohnya gambar pemandangan atau haiwan. Gambar berseorangan atau ramai-ramai dibenarkan.
  • Terpulang kepada anda semua samaada nak edit di Photoscape, Picnik, Photoshop dan sebagainya.
  • Wajib meletakkan dua gambar iaitu gambar sebelum edit dan gambar selepas edit supaya kami dapat melihat perbezaannya.
  • Selepas update entry, hantarkan direct link ke comment Naura ataupun Yana.
  • Hadiah-hadiah akan diupdate pada masa akan datang.
  • Tarikh tamat : 4 Februari 2012

ok, hadiah-hadiahnya pulak:

3X Header Animated by Hanis Zakirah
Header by Amni Senget
Edit full blogskins by Adi Putra
5X cursors by Syamimie Shaffie (You can choose the picture that you want)
2X Doodle by Syamimie Shaffie
Edit full washed denim by Yana
Hijab/Shawl by Qaysaa Hijabs (You must LIKE their fanpage and follow their blog.
1X RM5 topup (Maxis, DiGi, Celcom only)
Satin fever by JCS Enterprise
Inner bawal by JCS Enterprise
Short Skirt by JCS Enterprise

ha! tu la hadiahnya. menarikkan? kalau korang perasan Amni pun akan bagi hadiah dekat contestant yg join contest nie. first time ouh bg gift kat org dlm contest. harap org yg dpt hadiah dr Amni tu, suka la. :face64:

di sini, Amni nk bgtahu kpd org yg bakal dpt header dr Amni tu. Amni tak akan buat lg header tu. Amni nak header yg Amni bakal buat tu mengikut citarasa korang, apa yg korang nak. okey?

so, selamat mencuba dan semoga berjaya dlm contest nie. Bye, Spread Love :n:



Be First to Post Comment !
Post a Comment