Bye bye Shoutmix, Welcome CBox :)

| On
3:28:00 PM
dan selamat tengahari.. korang dah lunch? Amni dah :) hehe.

ha! korang pikir-pikir kenapa agaknya tajuk entry hari ni, Bye bye Shoutmix Welcome CBox. ?
Pastu blog Amni pun dah tak guna Shoutmix kan? haha. 

sebenarnya Amni pun terkejut juga dgn berita tu. ala, yg kelmarin 1 hari dok kecoh dalam Fesbuk tu.
Berita tentang Shoutmix tahun depan sapa yg nak guna, dya kena bayar.

Amni pun mula mula cam "eh, betul ke diorang nie?" then, Amni pun bukak la satu blog ni, dya cakap kalau tak caya. tekan perkataan "Important Notice" dekat-dekat dgn shoutmix korang tu.
Amni pun dgn tergesa-gesa cari la perkataan tu. tengok-tengok, mmg ada pun. 

Apa nak d'tunggu lagi, bukak je.. keluar benda nih;


ha! kemain besar dya tulis "Free service has to stop". haha. then, Amni pun baca punya baca ampa yg tertera di skrin tu.. ooh, baru Amni paham kenapa kena bayar. 
Korang nak tau kenapa? ha, bacala sendiri. ^_^v.
Tekan ja kat SINI.

lepas baca ja, dgn sepantas kilat Amni daftar CBox. walaupun tak rela. daftar jgk le.
 Nak tau tak kenapa Amni ckp tak rela? Sebab...
ada org cakap, CBox ni takbest. mmg pun.

lagi satu Amni tak suka CBox ni sebab, kalau kita blog walking.. kita kena tulis nama dan link blog balik. kalau guna Shoutmix, skali tulis ja, nnti kita blog walking nama dan link blog tu dah siap ada. just tulis ucapan kita ja. ye dakk?

kalau korang nak daftar CBox, Terjun kat SINI. senang je.
bagi yg dah ada tu, selamat lah korang.. tak payah susahsusah nak daftar..hehe.

ok lah, setakat tu ja coretan Amni. esok maybe Amni tak bkk sebab nak balik kampung daa. yeay! kampung Amni kat Kelantan.. korang prnh pergi Kelantan? wee~

apa-apa pun, Amni ucapkan selamat bercuti dan hati-hati d'jalan raya. Spread Love =)




Be First to Post Comment !
Post a Comment